~om du älskar något släpp det fritt, kommer det tillbaka är det ditt~

Hejsan.

Ska alldeles strax göra mig iordning för sängen, jobbar nämligen helg. Så upp 5 på morgon som vanligt. Jag som är nattmänniska i vanliga fall, tycker tidiga mornar är piss.. Då vill jag helst sova.. Men jobb är alltid jobb, men mitt nästa jobb så ska jag då i alla fall börja kl 8. Jag jobbar hellre till 5-6 och börja senare.

Har för ett tag sedan tryckt i mig vaniljglass med satsumas, så gött! Och jag är helt tokig just nu, ännu en anledning till att försöka lägga sig, JAG vill ha, jag MÅSTE ha jucie, och choklad. Jag är så besatt av dom två just nu, coop har stängt och jag borde sova, så ingen ide, statoil är det för långt till, och jag svär för mig själv att jag inte tog chansen när dom fortfarande hade öppet och då det inte var så sent heller... Gissa om någon kommer typ köpa en massa olika juice sorter imorgon och ett gäng med choklad. hahaha.

Jag och Anna var och red på morgonen, upp svintidigt på min lediga dag, otroligt att jag tog mig upp. Haha. Det var riktigt skönt, och känner att det går framåt. Känns bra. Har verkligen saknat att rida.. Däremot eftersom jag tror vi ska försöka rida oftare än en gång i månaden som de blivit nu, eller köpa ett 10 pack med lektioner, så måste jag besöka läkaren, så dom kan skriva ut bättre allergitabletter, höll på nysa galet mycket både innan ridningen och efter, kanske skulle ha tvättat ridkläderna emellan gångerna, jag måste inse att jag fortfarande är allergisk, en av anledningarna till att jag slutade rida, men med privatlektion så går allt så mycket bättre, eftersom vi rider utomhus, och blir inte att ha lika mycket kontakt med hästen som när man red på ridskola.

Nåväl, godnatt på er. Pusshejs!Gillar

Kommentarer