Jobba och stan! ;)

Hello! :)


Idag har de varit jobb som vanligt, sjukt mkt ordrar idag.. Vart lite övertid på det också, men jag trivs så bra där jag jobbar nu, och har verkligen bästa kollegorna också :) idag var de extra kul, var en kund som skulle ha en lingonsylt och just den var tyvärr slut, och såklart skulle en annan kollega också ha den sylten, så vi sökte bland nya varor som kommit idag men utan resultat :( tillslut kom jag på hur vanligt de är att saker ramlar under hyllorna, så jag böjde mig ner och jaaa såklart var just den sylten där, och bara 1, så den tog jag till den kunden jag hade, kollegornas min haha ;) kanske måste köpa en trisslott ändå? ;)

Efter jobbet mötte jag upp älsklingen också for vi och kolla på lite fisk :) vi köpte två stycken, en ny sort och de vart en kille o hans tjej, hon hade dessutom yngel i munnen, så där gjorde vi ett riktigt fynd!

Sen mötte jag upp Frida så gick jag på stan med henne, köpte blusen som jag vela titta på endast sen den kom ut på cubus instagram 😂 sista också i min storlek, så typ meningen? Den var iaf sjukt fin så den kände jag att jag gått kunde unna mig.

När jag kom hem så packade jag väskan och drog med Steffi till gymmet, sitter faktiskt och cyklar nu, men behövde lite motivation att fortsätta trampa för de vart väldigt tungt nu... Så nu när jag skriver tänker jag inte på de, höhö.

Nä nu ska jag snart byta till crosstrainern så skriver kanske sen lr nån annan dag. Pusskram

Gillar

Kommentarer