Jobb var det igen dårå!

Tjooho!

Idag blev jag uppringd om jobb. Vaknade då det ringde så var först lite borta. Men fick i alla fall hoppa in som vikarie på fritids idag 13-17! Så lön får man snart igen, det är bra att få jobba även litegrann, otroligt kul att få tillbaka på skatten sen ;-)

Det var faktiskt rätt kul, barnen verkade då gilla mig. Skulle spela kort med dom, rita ponnysar, kaniner och katter... Och jag som riktigt suger på att rita! Hästen vart en giraff, men enligt barnen var jag då bra, hihi man blir så glad då de fula man gör faktiskt blir uppskattat, haha! Fick även en stooor kram bara så där randomt. Aw!

Efter jobbet for jag hem och hämta lite kläder och öppna post osv. Dörren var tydligen öppen då jag kom dit.. Kan nästan svära på att jag låste.. Men men.

Ikväll har jag tagit ett bad oxå har jag och mamma spelat yatzy. Gissa vem som vann och även slog en yatzy? Jaaaaag såklart!! Wiiiho.

Nu tänkte jag krypa ner under täcket och sova. Ifall det blir jobb imorgon oxå. Ska i alla fall köra imorgon, längtar! =)

Godnatt =)

ansöka om belastningsregistret. Skriver det här så jag inte glömmer bort.
  • Nära Luleå

Gillar

Kommentarer