Ponnycupsmatch 7 av 8 - Hoppning

För väldigt länge sedan red vi vår 7e match i ponnycupen hoppning! Men jag har inte uppdaterat er om hur det gick! Vi var hos Haningebygden och fick testa deras fina ponnyer. Det var en riktigt kall dag och jag frös som bara den. Nästan så jag själv ville ta en av ponnyerna och sitta upp på så man blev lite varm, hehe!

Hur som helt så fick vi en rundvandring på deras anläggning och sen körde vi igång. Deras lag värmde upp sina ponnyer och alla såg väldigt tevliga ut. När de sen startade så fick de till många fina rundor och slutade på noll fel. Det gör ju som vanligt oss lite extra nervösa eftersom vi då vet att laget måste sluta på noll fel för att kunna göra matchen oavgjord. Att vinna är redan uteslutet då. Men det kan ju också tagga igång och få oss att prestera bra!

När det blev vår tur värmde vi upp och vi fick kämpa lite, men det gick ändå bra. När det var dags för start var jag lite extra pirrig tror jag, men tjejerna gjorde ett grymt jobb som vanligt och vi slutade på noll fel! Alltså en oavgjord match. Ett poäng med oss hem och det kändes himla bra!

I och med den här matchen ligger vi nu ganska bra till, men allt beror givetvis på hur alla andras matcher går. Vissa lag hade inte ridit så många matcher, så det återstår att se.

Gillar

Kommentarer