Jag har gjort det igen....!

​Ja hörni, nu har det hänt igen. Ni som hängt med länge vet att jag har perioder i mitt liv då jag drömmer väldigt mycket och väldigt konstiga men verklighetstrogna drömmar. Det gör ibland att jag vaknar upp och är helt förvirrad och helt övertygad om att det jag drömt har hänt på riktigt! Nu var det faktiskt ett bra tag sedan, men inatt hände det igen.

 
 
Jag drömde att jag och Zigge ville åka på en tävling i Strängnäs. En dag åkte jag hem från jobbet (jag jobbade i Stockholm) och på vägen så krockade vi. Jag fick åka ambulans för att jag var så skadad, men sen väl på sjukhuset sa jag att det "inte var någon fara och så länge man själv tror det så är det sanningen" och så gick jag därifrån. Knäppt.
 
Jag åkte direkt från sjukhuset till stallet där jag mötte hela mitt #teamZigge-gäng som sa att jag hade fått en plats på Strängnästävlingen och att jag stod med i startlistan. Vi sprang såklart och hämtade Zigge (som för övrigt hade flyttat till en spilta som var på tok för liten för honom) och skulle ställa in honom i transporten. Zigge är ju lite svårlastad på hemmaplan i verkliga livet och det går alltid bättre att lasta honom i tränset. Därför tänkte jag på det nu och tog på tränset och han klev rakt in. Skönt!
 
När vi väl sen var på väg så åkte vi i en lastbil och itne i bil med transport längre. Hur det blev så har jag ingen aning om. Jag ringde i alla fall till Strängnästävlingen och kontrollerade att jag hade en start där och de sa att de hade strykt mig eftersom jag ju hade krockat. (Hur visste dom det?) Jag sa att jag ville starta och att jag var på väg så de la in mig igen.
 
Efter en stunds åkande insåg vi att det var vår tur att starta om bara några ekipage och vi hade inte ens kommit fram. Så då ringde jag till tävlingen och frågade om det fanns möjlighet att få en senare start då jag ju såg att flera hade strykt sig i slutet av klassen. Då fick jag ett skrikande svar att "NEJ, det går inte vi har ju redan lagt in dig i startlistan IGEN och alltså erbjudit extra service för dig redan, nån måtta får det väl vara!" och sen la dom på. Det konstiga med hennes påstående var ju att jag itne ens hade strykt mig själv utan det var ju dom som hade gjort det. Haha!
 
Här kommer sen en stor lucka för sen sitter jag plötsligt på Zigge på en framridning och rider fram honom. Då kommer Sofie in i ridhuset och säger "Du Sandra.. Det har blivit lite fel. Ni ska starta MsvA." och då blev jag ju förvirrad. Men Sofie menade att det är ju hur kul som helst, så det är klart att jag ska köra. Och det gjorde jag! Zigge var grymt fin och bjöd på en härlig känsla! Jag vaknade precis innan jag skulle få veta vårt resultat, men jag stod och sa att jag struntade fullkomligt i hur det blev, för jag hade haft en sån härlig känsla. Hm... Undra om jag kanske har lite ridabstinens ändå nu när jag inte ridit på en vecka....? Hahaha!

Gillar

Kommentarer