Har ni sett...?

Lite förändringar har hänt här i bloggen på sistone. Framförallt har vi nu bytt namn på bloggen till teamZigge.se! Nu slipper ni alltså skriva in ett långt bloggnamn, så nästa gång du ska in hit kan du prova att typea teamZigge.se istället ;)

Förutom namnbytet har hela sidan fått sig en liten uppräschning, jag har styrt upp menykolumnen lite mer, uppdaterat lite texter och bilder och även rubriken på sidan är ny. Den kommer vi nog försöka göra om igen med lite bilder, men just nu får den vara bara vår logga. Du kan också läsa bloggen på olika portaler, vilken du nu gillar bäst. teamZigge finns här på det egna domänet, men också på nouw, for.me och horseworld.

Bloggen går bra just nu och det känns jättekul! Jag bloggar ju främst för min egen skull, men självklart är det jätteroligt att se att läsarantalet stiger hela tiden och att ni klickar er in här varje dag. Jag är ju inte den som ofta ber om er input, men självklart tar jag gärna emot önskemål och tips på vad ni vill läsa om. Allt vill jag inte skriva om, men så länge det stämmer överrens med min mediaplan så ska jag nog kunna publicera det här. Så det är bara att komma med förslag, antingen som kommentar här i inläggen eller till min mail som vanligt.

Gillar

Kommentarer