Tävling Fjälkestad

Då var denna tävlingshelgen över. Blandat resultat men överlag en lyckad tävlingshelg!

Fantastiskt väder hela helgen, dock något varmt efter några timmar men man ska inte klaga :) Fjälkestad har en fantastisk hinderpark och vilka priser WOW!

Ebba och Sky hoppade LB och LA på lördagen. Sky va superfin i LB och Ebba sa redan när vi gick banan att hon kommer enbart satsa på en felfri ritt och det gjorde dom och deras tid räckte till en andra plats :)

Tyvärr innan LA klassen så kraschade dom in i en oxer på framhoppningen. Sky fick bakbommen på oxern mellan frambenen och höll på att stupa ner i sanden med huvudet före men som tur väl va lyckades han kravla sig upp på benen men efter detta blev han jätteförsiktig och helt förståeligt eftersom Ebba också blev försiktig så blev det 2 stopp på hinder nummer 3 på en oxer, Ebba sa direkt efter att både hon och Sky var för försiktiga och då går det inte.

Idag söndag blev det först en LB och där satsade Ebba och de blev dubbelnolla och resulterade i en vinst! Sky va skitfin!

i LA kändes han jätte fin och han hoppade super till sista hindret, nr 12 där det var en knepig sväng till ett hinder med vattenmatta. Sky är inget fan av vattenmattor och kommer han dessutom fel så sätter det stopp för honom så där blev det tyvärr t2 stopp, Ebba såklart besviken men hon kände själv att han flöt ut för mycket i svängen och vägen blev inte bra. Han hoppade ju vattenmattan igår utan problem men tror det mest var hur det stod och att han kom fel och då låste det sig för Ebba och när det låser sig för henne så gör det de för honom också men vi ska inte klaga det var verkligen en toppenrunda fram tills sista hindret!

Så överlag är vi riktigt nöjda med helgen :)

Nästa helg blir det Eslöv för Ebba o Nana och Engla och Bly :)

Gillar

Kommentarer