från och med nu kommer ni kunna hitta mig och Shadde här!! http://majjasiimonsson.blogg.se/ Designen och det är inte klart än men kände för att byta nu!! Så hoppas ni följer med oss till den bloggen!! Annars tackar jag för min tid här så får ni ha det så bra puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

sitter på pappas jobb och väntar på att klockan ska bli typ 12 så jag kan åka till skolan, orkade inte sitta hemma själv idag får då hade jag säkert missat bussen, så det blev att följa med pappa till hans jobb och sitta här ett tag. Sitter just nu och letar efter någon som kan fixa en designe till mig på blogg.se efter som jag inte förstår mig på att koda osv!

Jaja, igår var familjen på julmarknad, jag fick som vanligt med mig massa marknads godis hem så himla gott. Sen när vi kom hem så tittade jag,lottie och linus på film och käka godis!

kan ju ta och sammafatta lite kort vad jag gjort i helgen

lördag: tränade jag dressyr samt hade stalltjänst, tittade på film med syrran och sen satt uppe halva natten och tittade på one directions live stream.

Söndag: julmarknad och titta på film.

Det har inte hänt så mycket denna helgen, men det var ganska skönt med tanke på att förra helgen var ganska så fullt upp.

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så ni får ha det så bra så hörs vi puss!Likes

Comments

vakande halv 10 efter 6,5 h sömn! tittade trots allt på hela! eller tror jag missade typ 30 min! men gud så bra det var! så värt att sitta uppe till 3 ich titta! nu sitter jag i bilen på väg till en julmarknad! skulle egentligen jobbat men byte bort så jobbar en annan dag i stället! ganska skönt faktiskt hade aldrig orkat gått upp 6!

ikväll ska jag försöka skriva ett inlägg om hur 1dday var!! jag tycket det va underbart,roligt och helt grymt!

jo har nu även bestämt mig för att gå tillbaka till min blogg på blogg.se men denna kommer alltid att finnas kvar! men börjar blogga där när design och allt är klart! så ni hittar mig ett tag till här!
Men vi hörs ikväll så ha det bra puss

Likes

Comments

ikväll har one direction live stream i 7 ha, det börkar kl 20:00 kommer inte orka sitta uppe till 3 men ska försöka sitta uppe iallafall till 1! Vill inte missa så mycket!! Har lita godis,chips och läsk så kommer nog överleva!!

Just nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 8 och det börjar, samtidigt sitter jag och väger fram och tillbaka om jag ska vara kvar på denna blogga eller byta tillbaka till min på blogg.se saknar det sjukt mycket men ändå gillar jag denna! Hmm svårt val som jag får fundera ett tag på! Efter som denna heter Teamsw så blir det lite konstigt när bara jag bloggar här, men gillar denna blogg!! Smatidigt som jag gillar blogg.se mycket också!! ååå så sjukt svårt val, får fundera ett tag till!! Men i vilket fall kommer denna bloggen alltid att finnas kvar och kommer inte raderas om jag väljer blogg.se

Annars kommer ni hitta mig här som vanligt!! Men nu ska jag dra så ha det bra pusssLikes

Comments

Ja som ni läste så kommer inte Jennifer blogga här längre, och nej vi är INTE ovänner. Hon orkar bara inte blogga med någon. Men jag kommer finnas kvar på denna bloggen även om den heter Teamsw som står för simonsson och wensund! Jag gillar denna blogg så stannar kvar här! Så nu ska ny header fixas och lite sånt!! Men som sagt jag och Jennifer är fortfarande som systrar!!(enligt mig iallafall)

Men nu ska jag titta på film så ha det bra så hörs vi puss!!Likes

Comments

Som ni säkert har märkt har jag inte bloggat på länge. Och det är för att jag inte vill blogga tsm med någon längre.. Därför får ni följa mig på min nya blogg där jag bloggar själv... http://jenniferwensund.blogg.se

Likes

Comments

Idag är jag ledig för att jag ska till min läkare, nej jag är inte sjuk ska bara ditt för att jag fått ont i min ena handled och mitt ena knä lite då och då så vi ska titta upp de.

Min vecka med stalltjänst i skolstallet har vart rolig! Men det var varit sjukt kallt, men det är ju inte så konstigt, det är slutet av november och då ska det vara kallt och inte 20 + garder lixom! Men jag har gjort det vanliga, mockat,pakat hö påsar, sopat ja det man brukar göra när man har stallttjänst! Ända nackdelen är att jag inte hunnit rida så mycket efter som jag vart så trött och slutat lite senare än vanligt! Men det ska jag ta igen till nästa vecka

Men nu ska jag snart åka, så ni får ha det så bra så hörs vi senare pussLikes

Comments

Här kommer dressyr filmen jag lovade att lägga ut för några veckor sedan


Likes

Comments