Header

Är inte så supernöjd med bilderna som togs i söndags om jag ska vara helt ärlig. Men jag har ju inte fotat tävling på hela året så det förklarar saken. Hur som helst var det en klubbtävling, inte så många som var med så det gick rätt fort. Det lilla jobbiga var ju dock att det dammade mycket så ibland syntes knappt ekipagen på bild.

Nästa tävlingar blir alltså 20 Maj i Kungsör, 21 Maj i Nyby Torshälla(ev skippar den dock) och 28 Maj i Köping. Hoppas på bättre bilder då iallafall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så förra veckan vart jag förkyld vilket höll mig borta från stallet till söndagen då jag mådde så dåligt. Vad händer sedan där på måndagen? Jo jag får mens. Har förjävliga mensvärkar och blöder floder. Så då håller jag mig borta från stallet ett tag till då. Jag vill ju till stallet så klart men någonting ska sätta stopp för det just nu. Blir så trött på det. Hade tänkt att dra till stallet idag men jag blöder fortfarande otroligt mycket. Om jag slipper de förjävliga mensvärkarna ska jag försöka ta mig till gymmet iallafall så jag blir av med massa blod. För jag vill till stallet nuu!

Hann iallafall fotografera en hopptävling i söndags innan mensskiten kom. Första tävlingen är alltså fotad för i år. Nästa helg blir det fotografering hela helgen är tanken, dock kanske ändras till bara en dag. Och helgen efter det fotograferas en dag till. Tror det blir två hopptävlingar och en dressyrtävling om allt blir som jag vill.

Likes

Comments

Har börjat testa att redigera bort grimskaft på bilderna som togs igår. Så jäkla pillrigt och ännu svårare när det är massa hårstrån runt mulen. Hur får man det ens att smälta in efter ha tagit bort massa grejer? Dösvårt juu!

Likes

Comments

Stannade hemma från skolan idag så jag passade på att motionera hästarna tidigt. Skrittade en runda med shettisarna. Red Duracell å Zoya fick gå bredvid. Körde ett dressyrpass på Duracell efter det. Var ett tag sedan vi red ordentlig dressyr men det kändes riktigt bra. Tog en kort promenad med Malle också då tiden rann iväg.

Med detta börjar det bli dags att få igång bloggen igen. Tidsbrist helt klart men riktigt sugen på att skriva. Så snart kan jag nog börja skriva mer igen. Så länge får ni hålla utkik på min instagram teamshetland om vad som händer i vardagen.

Likes

Comments

Tog nya bilder som blev mycket bättre på kaninerna för några dagar sedan. Denna gång utanför hagen vilket gjorde bilderna helt klart bättre.


Likes

Comments

Testade att fota kaninerna här om dagen, vilket inte var det lättaste. Men för att vara första gången är jag rätt nöjd. Får prova att ta bilder på dom utanför hagen nästa gång så får vi se hur dom blir då. Ska iallafall testa mig fram.

Likes

Comments

Hälsade på Penny igår och då passade jag på att ta med kameran. Klickade lite bilder på Penny, Birre och Bon + de andra två hästarna i hagen. Som ni ser är Penny riktigt smal, men hon håller på att bli bättre, dock kommer det ta tid.

Likes

Comments

Igår så joinade jag en kompis till hennes medryttarhästar. Vi träffade på en mager shettis när vi var ute och tömkörde. Ingen hage hade den, den satt fast i ett snöre och pinne. Den har varit inne hela vintern och i stallet så hade den ingen bedd. Vi pratade med ägaren och tog ponnyn därifrån. Denna häst är alltså 30 år gammal. Hon har typ ingenting på kroppen. Men nu så står hon i stallet där medryttarhästarna bor. Nu ska vi få upp henne i hull och samt muskla henne lite.

Likes

Comments

Ny vecka nu då. Är inte speciellt taggad på skola just nu. Har en lärare i skolan som måste lugna ner sig med uppgifter om man säger så. Hur som helst så ska jag tidigt på morgonen iväg till gymmet för att kötta ett benpass. Direkt efter det cyklar jag vidare till kaninerna så de får sin frukost. Börjar 09.10 så jag hinner ta halv 9 tåget till skolan.

Tanken är att efter skolan åker jag iväg till stallet för att promenera shettisarna. Här om dagen tog jag en kort promenad med Duracell och Zoya för att se hur Zoya reagerade. Kan säga att hon har väldigt taggad. Så hon ska få följa med på ännu en promenad som är längre så även hon får röra på sig. Sen ska Malle ridas också. Velar mellan att rida på gärdet och att rida på grusvägarna. Vi får se vad jag känner för.

Kaninerna får komma ut sen efter stallet. Tänkte låta de va i hagen en kortis om de känner sig tillräckligt trygga. De verkar inte speciellt rädda iallafall så det borde inte vara några problem, men det får vi se sen ikväll.

Det kommer bli en måndag med en massa att göra. Men det är precis så jag vill ha det, annars blir jag sjukt slö och uttråkad.

Random mobilbild på skruttarna från i lördags

Likes

Comments

Efter två veckors väntan har jag nu hämtat hem tre kaniner. Fick en kompis tre kaninhonor, två från samma kull och en släkting. Dessa flickor blir två år i sommar så dom är inte så himla gamla. De är korsade med dvärgvädur och lejonhuvad. Tanken med kaninerna är mest att ha kul. Kommer börja vänja dom med sele när de är redo för ett sådant steg. Sen får vi se. Gillar någon att hoppa etc så kommer vi nog lägga lite extra fokus på just det.

Då jag inte får ha kaninerna hos mig bor de hos farsan. Så jag kommer få cykla dit varje dag men det blir nog inga problem. Kommer behöva planera lite mer dock för att hinna med allt men jag har en plan.

Från vänster, Lady, Batman, Bella

Likes

Comments