Två ridpass

Tiden bara flyger förbi, imorgon börjar skolan och ridningen har faktiskt redan börjat. Hur underbart är inte det? Men som ni märkt har jag varit lite dålig på att blogg om just ridningen så tänkte börja med att skriva om tisdagens markarbete.

Eftersom att alla hästar och ryttare inte är i ordentlig form var det ett väldigt lugnt och enkelt pass men det stoppade inte Pebbis från att bli jättetrött och svettig. Han fick sig en ordentlig dusch efteråt, vilket behövdes. Men nu till passet: Vi travade över travbommar och la volter efter samt samma fast i galopp. I trav gick det ändå helt okej. Lite flängigt men helt okej. I galoppen snubblade vi lite över bommarna och det blev väldigt fumligt. Men det beror nog på att jag har tappat lite av hur jag ska rida honom och han har ridits av många yngre barn under sommaren - det finns anledningar.

Nu är vi också anmälda till en tävling nästa vecka vilket blir en väldigt tidig start men det är "bara" klubbtävling också så det är inte jättehög press.

Gillar

Kommentarer