TB Ridläger

Jag hann åka på två ridläger med Mini och de veckorna var bland de bästa tillsammans med honom. Det är så himla mysigt på läger och det är så härligt att ha hästen så nära dygnet runt. I vanliga fall har jag ju ganska långt från där jag bor till stallet och därför uppskattade jag extra mycket att kunna gå och klappa på Mini exakt när jag ville. Nästan alla andra på lägret hade inte med sig egen häst så jag fick gå upp ensam på morgonen för att morgonfodra och släppa ut min häst men det var bara otroligt mysigt. Jag önskar att jag jämt kunde ha det så.

På lägret red vi två pass om dagen så jag fick verkligen se till att träna upp Mini ordentligt innan eftersom jag bara rider ett pass i vanliga fall. Både han och jag var riktigt trötta efter en vecka där, även om vi hade haft superroligt. Så efteråt fick både han och jag vila, han fick gå på bete och jag fick en liten paus från stallet. Jag saknar lägerveckorna med honom eftersom man kom så nära sin häst.

Nu är det nog slut med ridläger för min del. De flesta ridläger har en åldersgräns på att man max får vara 18 år och det är ju just så gammal jag blir nästa år. Det finns ju läger som är för äldre så vi får väl se om jag kan åka på ett sådant någon gång!

  • Ella

Gillar

Kommentarer