Sovmorgon

Det här blir en extra kort dag för mig eftersom jag gick upp så sent men det var väldigt skönt att inte behöva gå upp någon speciell tid utan bara ligga kvar i sängen så länge jag ville. Dessutom kände jag ju som att jag höll på att bli sjuk igår och mitt bästa knep då är att sova så jag passade på idag. Och det hjälpte ju faktiskt, nu känner jag mig nästan helt som vanligt igen och det är ju bra eftersom vi åker till Skåne imorgon!

Dagen kommer bara bestå av tvätt och packning, vi kommer förmodligen att stanna längre där nere än bara de dagar vi ska provrida. Så nu ska jag fundera ut vad jag ska ha med mig för ganska många dagar framåt. Många tycker det är kul att packa eftersom man får fundera på vad man ska ha på sig under resan och vilka grejer man ska ta med men jag får alltid sån beslutsångest och det slutar nästan alltid med att jag tar med mig nästan hela garderoben, bara så jag inte kan ångra att jag inte tog med någon tröja eller jeans.

  • Ella

Gillar

Kommentarer

Hej
,
Tagga dom ännu större och på ett så pass dåligt ställe så att det blir fult pch sen när du säljer dom så skickar du de bilderna som bara har en liten och snygg tagg, då kommer flera vilja köpa bilderna 😊