Säga hejdå

Hur det känns? Inte ett dugg kul kan jag tala om. Jag menar då att behöva säga hejdå till Mini. Han gick igenom veterinärbesiktningen utan problem, kontrakten skrevs på och han åkte till sitt nya hem. Snabbt och enkelt. Jag är övertygad om att han kommer få det superbra men det värker i hela mig just nu. Som tur är så har han ju inte flyttat så långt och det gör det lite lättare men det är fortfarande så konstigt att han inte är min längre.

Det är svårt att sätta ord på allting just nu och jag tror det kommer ta ett tag att vänja mig vid det här. Men redan imorgon går livet vidare då vi ska åka och titta på en annan häst. Det ska självklart bli jättekul men för tillfället försöker jag bara smälta allting. Hjärnan går på högvarv och jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag vet att jag har gjort rätt beslut och att allting kommer bli jättebra sen men nu måste jag bara få gå igenom det här, innan jag kan ta tag i nästa steg.

Minimus var den perfekta första ponnyn, utan tvekan. Så himla fin och duktig och jag kan inte ens beskriva hur mycket jag tycker om honom. Jag hade sån tur som fick chansen att ha honom som min första egna häst och jag har lärt mig så otroligt mycket av honom.

Gillar

Kommentarer

tildakarlsson
tildakarlsson,
Åh ni var så fina! Men han har det säkert jättebra nu precis som du kommer få det med din nya häst❤
nouw.com/tildakarlsson
teamrs
teamrs,
Alex,
Styrkekramar till dig, det blir nog bra!! 💕
naturaleques.blogg.se
teamrs
teamrs,
Tack! 💗
nouw.com/teamrs
Fanny
,
Han kommer säkert få det jätte bra hos den nya ägaren! Ni var så fina tillsammans❤
teamrs
teamrs,
Tack! ❤️
nouw.com/teamrs