Ridutrustning - 3 saker jag inte klarar mig utan

Ridhandskar - Jag önskar att jag kunde rida utan handskar eftersom jag tycker det är snyggt men mina händer är inte lika förtjusta i den idén. Jag kan bara rida några minuter innan mina fingrar har blivit helt skavda av tyglarna så handskar är något jag måste ha när jag rider, annars har jag inga händer kvar vid ridpassets slut.

Bekväma ridbyxor - Inte bara när man rider utan man ska ju även ha dom i stallet när man ska göra allt stallarbete. Då vill man inte ha ett par byxor som sitter för tight eller för löst, är för höga eller för låga i midjan etc. Jag har haft ridbyxor som man på riktigt får skavsår av och det är ingen höjdare varken när man rider eller är i stallet. Därför är jag noga med komforten när jag väljer ridbyxor.

Bra borstar - Det blir extra roligt att stå och pyssla länge med sin häst när man har bra borstar att utföra rykten med. Det behöver absolut inte vara några dyra borstar, jag tycker det är tråkigt att lägga massa pengar på en sån grej, det ska bara vara borstar som man gillar att hålla i och tycker fungerar bra. De kan ha någon rolig färg eller mönster eller kanske matcha med din ryktväska så blir dagen lite roligare.

  • Ella

Gillar

Kommentarer