Regn, regn och ännu mer regn

Det dåliga vädret tycks förfölja oss vart vi än åker. Det har inte varit soligt många minuter åt gången och det har mest varit mulet. Inte ens nu när vi åkte en bit uppåt i landet blev det någon skillnad, det ska regna nästan varje dag. Var är sommaren egentligen?

Dagarna som kommer nu går jag bara och väntar på att det ska bli tisdag. Det finns inte så jättemycket att göra så jag försöker sysselsätta mig så gott det går för att få tiden att rulla på men det går inte att släppa tankarna på besiktningen helt. Men det är så härlig natur här så man kan distrahera sig med att gå på långa skogspromenader och bara vara ute och det är ju väldigt härligt.

​Men hörni, jag fick ett till underbart meddelande från en av er och jag måste bara säga att vi har världens bästa läsare! Ni är så himla fina och det är det som gör att det är så kul att sätta sig framför datorskärmen varje dag och skriva inlägg för att ni ska få läsa dem. När man får bekräftelse från er att ni gillar det vi gör känns det som all tid jag lägger ner på det här är värt det. Blir så himla glad att få höra detta, tack!

  • Ella

Gillar

Kommentarer