Praktikdag nr 3

Idag så är det ännu en praktikdag = tidig morgon. Idag blir det inte riktigt lika spännande som igår, men ändå kul. Först blir det väl vanlig stallgöra. Sedan skulle någon häst gå på bandet och en annan eventuellt longeras. Det var lite oklart. Men på eftermiddagen skulle Elin, som jag är med, hoppa om jag inte minns helt fel. Då ska jag antagligen dit igen och titta, vilket är kul. Hon är otroligt duktig så det är roligt att se!

Igår blev det först mys och rengöring av två hästar. De var så gosiga att jag bara ville pussa ner hela dem. Alla hästar som jag har haft och göra med där har varit riktiga gosfisar. Hur som helst, efter det åkte vi till ett annat ställa där de hade några föl som skulle verkas (det vill säga att man slipar ner hovarna på dem. De har ju inte skor men hovarna måste ändå vara fräscha). De hade också ett föl som kom igår natt och var inte ens ett dygn gammalt! Gulligaste jag har sett på länge.

Sist men inte minst hängde jag med när Elin skulle hålla i en hoppträning. Det var kul att se och tänka om man kunde se det hon skulle påpeka redan innan hon sa det. Meeen det kunde jag inte riktigt, kanske någon enstaka gång. Hon som red vad otroligt duktig!

  • Emelie

Gillar

Kommentarer

Hanna Sahlqvist aka Hannavic,
Men gud vad kul med praktik men framför allt WOW WOW WOW vilken helt otrolig bild!! SMÄLLER AV så vacker den är!!

Många kramar från Hanna <3
www.hannavic.se
hannavic.se
teamrs
teamrs,
Åååh tack!!! 😊
nouw.com/teamrs