Hur gick tävlingen?

Hej, hallå. Har varit lite oaktiv vilket jag är ledsen för. Min helg har varit så otroligt hektisk att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. Från det ena till det andra och sedan plötsligt började skolan igen. Men som ni nog vet tävlade jag och wow vad Pebbis var duktig. På framridningen var han först lite lång och trött men det var bara att plocka upp honom och få ordentlig energi bakifrån så hoppade han betydligt bättre.

När vi kom ut på banan var han otroligt taggad och pigg, det märks så tydligt att han gillar detta och det glädjer mig. Jag vet inte om jag skulle klara detta om det inte vore för hans lycka. Men hur som helst, grundomgången - inga problem. Möjligtvis ett lite stort hopp jag inte riiktigt hängde med i, men sådant händer ju. Omhoppningen gick fort, riktigt fort, men det behövde den göra. Jag glömde vägen efter ett hinder vilket betydde att jag var tvungen att rida en enorm omväg för att komma från ett hinder till ett annat men som sagt fick jag lösa det med lite fart och vi slutade på en tredje plats.

Jag är så otroligt tacksam för Pebbis, att jag får rida honom och hur underbar han är. Han ställer verkligen upp för sin ryttare och han är en så positiv och glad häst. Bara tanken på honom gör mig lycklig i hela kroppen för han är verkligen bäst. Dessutom är vi nu anmälda till nästa tävling! Det blir L:C på en lokal tävling på hemmaplan och jag är jättetaggad. Vår L:C debut, nervöst men det kommer nog gå okej i alla fall. Det är ju tillsammans med världens bästa ponny ;).

Gillar

Kommentarer

tildakarlsson
tildakarlsson,
Åh vad ni är duktiga! Världens bästa team❤
nouw.com/tildakarlsson