Hemma och jag lever

Nu är jag hemma igen efter en snäppet längre dag idag. Först var det en massa stallgöra men det gick väldigt fort så det var ingen fara. Efter det har vi åkt runt och så hade Elin en hoppträning för en tjej. Kul att se hoppträningarna från en annan vinkel där jag också hör hennes kommentarer samtidigt som jag själv kan granska och se ifall jag ser det och då också lära mig att se det. Svårt men kul, och framförallt nyttigt för mig som ändå vill bli hopptränare.

Imorgon ska jag få följa med till kliniken med en av hästarna som förmodligen har en ryggskada eller dylikt. Det är jättesynd eftersom att hon är så fin och mysig. Tror jag aldrig har stött på en så gosig häst. Om man kliar henne och sen slutar, men står kvar, så blir hon jätteupprörd och börjar klia en i hopp om att man ska fortsätta klia henne igen. Dessutom slickar hon ner ens händer bara man håller dem framför henne. Och så somnar hon så fort man kliar henne. Som pricken på i:et är hon också riktigt snygg. Ni vet brun, jättefin kroppsbyggnad och snälla ögon. Så nä, har hon en skada som inte går att göra något åt är det riktigt tråkigt. Men då får hon väl bli mamma istället och förhoppningsvis få föl som är lika mysiga och underbara som hon är. I övrigt ska det bli kul att få följa med dit då jag aldrig har åkt till en klinik tidigare. Jag vet, jag vet - shame on me. Men så är det när man inte har egen häst. Man missar så otroligt mycket.

Nej nu ska jag gå och göra middag - VRÅLHUNGRIG. Vi hörs senare.

  • Emelie

Gillar

Kommentarer

vanessa andersson,
Usch ryggskador är inte roliga och inget att leka med 😟 Min ponny har/hade det och det blev en väldans dyr historia 😟 hoppas ni slipper undan det!
vanessaandersson.se