Föl är så gosiga

Under de få dagarna jag har varit här har jag fått hänga en hel del med föl, allt från nyfödda till lite äldre, och det är nog det gosigaste jag har varit med om. Jag skojar verkligen inte. Helt underbart. Och idag skulle vi stretcha den yngsta lille pysen, vilket vi gjort de senaste dagarna. Det går till så att Elin (ni får lära er nu att hon jag har praktik med/hos heter Elin) håller i fölet och sen ska jag långsamt sträcka ut det benet som behövs stretchas. Framåt och ut liksom. Tidigare har det gått under protester men idag så började Elin klia henne (fölet)på rumpan som då började klia mig varpå jag blev full med föl-pussar i hela ansiktet, håret och då vidare.

Ja ni hör ju. Föl är helt underbara och jag längtar tills den dagen jag faktiskt föder upp ett eget som jag får utveckla, för den dagen kommer. Tro mig när jag säger det!

  • Emelie

Gillar

Kommentarer

isabelkristensson
isabelkristensson,
Nej men gud så mysigt!
Varför stretchar man dem?
nouw.com/isabelkristensson
teamrs
teamrs,
Det är egentligen inget man gör med alla föl. Just detta föddes med någon sorts spänning i musklerna, tror de då de inte hunnit kolla upp det ännu, så vi stretchar det benet den "haltar" på. Halta är väl att ta i men hur som helst har det hjälpt jättemycket och hon är redan mycket bättre! 😊 fina lilla damen!
nouw.com/teamrs
Johanna,
Asså jag SMÄLTER av att bara läsa om det, föl måste vara det gosigaste som finns! Såå avundsjuk på dig som fått hänga med föl hela dagarna 😉 Verkar vara en rolig praktik!
finanora.blogg.se
teamrs
teamrs,
Det är underbart!!! 😍
nouw.com/teamrs