Ett måste i hästgarderoben

En sak som jag tycker ska finnas i de flesta skåp med hästgrejer är en svart huva. Det ska inte vara massa passpoaler och krusiduller utan bara en helt plain luva. Det kan självklart vara i någon annan färg än svart men det ska vara en basic färg så det är lätt att matcha till vilken outfit som helst. Man kan använda de både på träning och tävling och det är faktiskt riktigt snyggt att bara ha en enkel luva som inte sticker ut så jättemycket.

Om man tänker införskaffa någon tävlingshuva till hästen så tycker jag man ska börja med en enkel så man har en som man kan matcha till allt. Sen kan man köpa finare huvor som matchar till något speciellt schabrak. Det här gör man ju självklart som man vill men i mitt skåp där jag har mina saker till hästen är det ett måste.

Det finns mängder med huvor att välja mellan när det kommer till de i enkla färger. Den billigaste tror jag man hittar hos Hööks, den kostar 99 kr i vanliga fall men nu är det rea på den så den kostar endast 69 kr och det är ju jättebra. Jag hade två såna till Mini men jag gillade inte riktigt passformen på dem så nu är jag på jakt efter en annan som sitter bättre. Jag har spanat in Equilines huvor men de är ju lite dyrare. Jag hoppas på att kvalitén är efter priset så den kanske är bättre. Men å andra sidan känns det inte värt att lägga så mycket pengar på en luva så det kommer säkert sluta med att jag köper en till från Hööks! ;)

Huva från Hööks till vänster och huva från Equiline till höger.

  • Ella

Gillar

Kommentarer

tildakarlsson
tildakarlsson,
Så snyggt med huvor i färger man lätt kan matcha❤
nouw.com/tildakarlsson