Den som väntar på något gott

Även om jag har så roligt just nu på praktiken och allt det där så vill jag bara hem, hem, hem. Jag är en person med grov hemlängtan och just nu känns det verkligen nödvändigt att jag tar mig hemåt just för att det är så mycket jag vill göra. Framförallt med Ella OCH med bloggen. Jag går och väntar på att bara få starta allt som jag vill och att vi ska kunna ändra om lite här nu i och med Crick och sen vill vi kunna dra igång youtube på riktigt och allt vad det nu är. Ni förstår säkert.

Men det finns ett gammalt, och vist, ordspråk som säger "Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge." Jag antar att ni är bekanta med det men jag kan inte göra annat än att inte hålla med det. Man kan alltid vänta för länge och jag är en person som gärna drar igång planer i samma sekund som de bestäms. Som ni förstår så har jag kanske inte det bästa tålamodet men men.

Jag lär mig såå mycket där jag är just nu men jag kan ändå inte längta tills den 7de augusti då jag får åka hem efter alldeles för många veckor borta från mitt älskade Stockholm!

Det är lite kul för på denna bilden ser det ut som att vi har strålkastare på oss och rider på en scen eller en uppvisning i Stockholm Horseshow hahaha.

Gillar

Kommentarer