Chillaxin

Just nu sitter jag i en "hängmattestol" i trädgården och bara gör ingenting vilket är superskönt. Man vet ju aldrig hur mycket sån här tid som man kommer få framöver. Idag är också en göra inget dag. Jag ska förbi stället jag ska vara på, och säga hej, men inte mycket mer än så. Jag och min kusin cyklade också förbi sjön här i närheten för att se om det var möjligt att bada i den, vilket det är så det blir nog någon tur dit.

Annars då? Jag har ganska blandade känslor inför praktiken. Förhoppningsvis blir det kul men risken är att det blir förmycket jobbliknande, alltså som mitt vanliga jobb är, och då kommer det bara kännas segt eftersom att jag normalt sätt får betalt för samma arbete. Men jag hoppas att det ska bli roligare än så och att jag får göra lite annat än bara slita.

En av alla miljontals bilder jag har fotat den senaste tiden

  • Emelie

Gillar

Kommentarer

Lina
,
Hej Emelie, hästvärlden består till 99% av slit. Som praktikant eller som anställd. Det spelar ingen roll, man sliter. Det lilla "glammiga" man ser på instagram och andra sociala medier, från tävlingar och träningar är bara en knapp fjärdedel av vad som egentligen sker. Är du verkligen villig att jobba med hästar är det här du börjar OCH fortsätter hela livet. Slitet kommer du aldrig ifrån.
teamrs
teamrs,
Hej Lina! Jag tror du har missförstått mig lite då jag inte har några som helst problem med att slita eftersom jag jobbar med mycket tungt stalljobb i min vardag. Min poäng var att det skulle vara roligt att få göra lite annat än bara det "vanliga" jobbet som jag ändå brukar göra och kanske få prova lite nya saker. /Emelie
nouw.com/teamrs