Bloggändingar

Jag antar att ni inte missat Ellas nya pålle. Hur fin är inte hon? Jag själv är helt övertygad om att detta kommer bli galet bra och det är så roligt att se. Allt detta hästletande har gjort mig så sugen på att skaffa en egen häst, även om jag vet att det inte kommer hända på ett bra tag. Men, just nu är ju designen Mini-style vilket är något vi ska fixa till såsmåningom. Ella måste få landa med Crick-Crack/Bellisen (jag kommer kalla den Bellisen bara så ni vet) och sedan, så fort jag är hemma, ska jag och hon ha en photoshoot så att vi kan ändra om designen lite. Det blir alltså några veckor framöver då det kommer se lite skevt ut men så får det vara. Hoppas ni överlever ändå!

Idag har jag faktiskt ingen praktik utan jag får ledigt över helgen. Som sagt är min syster här och då måste man ju umgås. I eftermiddag ska vi på bio och sen är det vanlig lördagskväll hemma. Ganska skönt att få vila ut sig eftersom att jag har gått upp väldigt tidigt de senaste dagarna!

Saknad ponny!!

  • Emelie

Gillar

Kommentarer

Victoriahilmersson
Victoriahilmersson,
Ååh vilken fin häst! Du är också jättefin, fortsätt med det du gör! 😊 <3 Jag har börjat med veckans blogg på min blogg. Var med och tävla om en chans att få din blogg länkad i min blogg. Ha en jättebra dag!
nouw.com/victoriahilmersson
nouw.com/victoriahilmersson