5 juli

Ny dag och nya äventyr. Som jag skrev igår så ska vi till Falsterbo idag och det ska bli så kul att äntligen få komma dit! Jag ska försöka att inte köpa någonting onödigt på mässan, jag brukar faktiskt vara ganska bra på att undvika det men vi får väl se hur det går idag. Jag vet i alla fall att om PS of Sweden har rea på pannband så kommer Emelie tvinga mig att köpa ett till henne hahaha (för hennes pengar såklart). ;)

Vi tänkte komma iväg i god tid men ingen var särskilt sugen på att gå upp jättetidigt efter en lång dag igår. Så nu ska vi snart åka iväg och det blev lite senare än tänkt men huvudsaken är att vi kommer dit någon gång.

Tankarna snurrar hela tiden om provridningar och hästar. Det är inte helt lätt att köpa häst som ni nog förstår och det är svårt att veta om en viss häst är den man vill spendera flera år framöver med. Man brukar ju känna ganska fort när man sitter upp om det är något man är intresserad av eller inte men det är så himla många faktorer som ska stämma så det blir inte helt enkelt i alla fall.

  • Ella

Gillar

Kommentarer