30 juni

Dagen har precis startat för mig fast klockan är ganska mycket. Jag har inget att skynda mig upp till så då kan jag ju lika gärna ligga kvar i sängen ett tag. Idag åker vi hem till stan igen men jag antar att det blir lite senare på eftermiddagen. Om solen tänker titta fram idag så ska jag se till att vara på plats, jag har inte varit så bra på att ta vara på de timmar som solen har varit framme.

Imorgon skulle jag och några kompisar egentligen ha åkt på festivalen Bråvalla men vi ångrade oss eftersom det är den dyraste festivalen man kan åka på. Känner att jag inte riktigt kan lägga tusentals kronor på det just nu när vi snart ska köpa häst. Det är ju en hel del ny utrustning som kommer behöva köpas in då jag bara har haft grejer som passat ponny och inte storhäst. Jag har sålt massor av ponnygrejerna för att ha råd med nya saker men det är svårt att veta vad man ska köpa innan man har fått hem hästen och ser storlekar och allt sånt där. Fast det går ju att gissa.

Det verkar som hästmarknaden har stannat av lite nu under sommaren och folk har tagit semester. Det är väldigt få annonser som kommer upp och försäljningsstallen har ingenting hemma. Det är inte riktigt så jag vill att det ska vara just nu, jag vill inte att hästletandet måste stanna av och läggas på hyllan tills försäljningen ökar igen.

Idag är det mina kusiners fina hund som får stå för bilden :)

  • Ella

Gillar

Kommentarer