Har haft en jättemysig dag på sjön. Åkte till Sandhamn från Dalarö. Ljumma vindar hela vägen både dit och hem. Solbrända har vi båda blivit. Det tar verkligen mera än vad man tror på sjön. Molle fick sig ett litet dopp i vattnet också, det var nästan så man såg hans glädje i att se vattnet o sedan kunna bada. Det blev en liten gång rundtur på Sandhamn också. Vid ett hus stod en gammaldags telefon på grindstolpen, man kan ju säga att det var en sk porttelefon.

På vägen hem stannade vi o tankade i Stavsnäs. Bättre att fylla på ordentligt innan man ger sig iväg igen.

Nu sitter vi här hemma igen. Mätta och belåtna efter att ha käkat pizza för ni ska ju inte tro att man vill stå o laga mat i denna värme.

Over and out nu ska hunden ut på en promenix.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det var visst dags att åka o jobba igen. Inte känner man direkt för det. Teamets ledare ligger o snarkar i sängen, fyra ben o svans ligger i soffan o sover han också. Jag sitter här i min egen ensamhet o dricker kaffe (ett måste varje morgon för att man ska vakna).

Jobnar bara i två veckor till sedan semester igen. Då blir det lite downhill i Åre o sedan har vi lite besök som kommer hit till oss o hälsar på. Ibland känns det som om man skulle vilnja ha permanent semester.

Likes

Comments

I föregår så åkte vi Segway. Det var jätte kul men det fanns inte så många vägar att köra. Det roligaste var att jag var bäst. Tyvärr vart det inga bilder.

Likes

Comments

I förrgår hade vi en superhärlig båttur på Mälaren. Vi hämtade båten drog in till Erstaviken o hämtade en kompis o hennes två barn. Åkte en liten tur inåt stan. Käkade lunch på Mälarpaviljongen, jag tog cesarsallad med räkor o den var ganska god. Det var inga problem att lägga till med egen båt.

Efter lunchen hade vi fortsatt sighseeing inåt stan med båten. I hämtade kompisens man som hade jobbat medan vi andra har semester.

Nu fortsatte vi turen genom Skanstullsslussen. Vi tankade på Fjäderholmarna och sedan käkade vi glass i bägare där. Därifrån fortsatte turen mot Vaxholm. Vi angjorde en brygga vid Vaxholms fästning. Vi grillade korv o åt sallad och naturligtvis tog vi med oss vårat skräp ifrån grillplatsen.

Nu var klockan så mycket att vi drog oss mot vår hemmahamn.

Med tre barn i båten som älskar vågor o farten genom vågorna å gick turen bra.
Barna sa mera vågor. Kompisarna satt längst fram och blev vid några tillfällen blev dom nedskvätta till sina barns förtjusning.

Vi kom hem ca halv tolv på kvällen. Hämtade hunden hos hundvakten och sedan var det sängen.

Likes

Comments

Så där ja nu har jag lyckats smitta hela familjen, underbart.
Det är bara synd att man ska bli sjuk på sin semester, nåja någon måste vara det oxå.

Likes

Comments

Haft en superbra midsommar trots viss förkylning. Sambo o sonen busade, vilket resulterade i en bruten tå för sambon. Ingen ide att dra till sjukan för dom gör inget ändå. Han fick alvedon o två ihoptejpade tår.

Han mår bättre idag. Man ser vad lite bus kan leda till.

Ha en bra fortsatt midsommar.

Likes

Comments

idag har vi haft en super skön dag. vi har varit på Siggesta ute på värmdö. där har vi käkat lunch och spelat golf. vi avslutade med att ta vägen via Vaxholm hem, de finns god glass där.

Likes

Comments

Idag har det varit en lång dag för mig, vi har spelat äventyrs golf i Siggesta det var kul och så har vi ätit där också. Jag åt pannkakor med sylt och grädde. Det var riktigt gott. Tyvärr vart det inga bilder.

Likes

Comments

Idag har vi haft en ganska slö dag, jag (patrik) ligger med halsont och känner mig lite sängt och lätt retad. de andra har oxå tagit en dag att varva ner.

Vi avslutade dagen med att räna Molle, tung backträning stod på schemat. Sagt och gjort, iväg till Hammarby hill, där vi sticker ut bland alla löpare. Roligast av allt är alla som garvar, jag skulle vilja se dem springa uppför Hammarby hill med halva sin vikt bakom sig, hur många av dessa "hulkar" skulle komma upp och ner minst 3 ggr?

Medans andra tycker det ser roligt ut, sött, osv.
Det vi tränar är weght pull, tanken är väl att Molle ska tävla i detta så småning om.

Nåja detta om dagen dags att bädda ner sig, kanske mår jag bättre imorgon.Likes

Comments

En dag som började med en massa måsten, sedan gick det över till mer och mer semester.

På em, åkte vi till minigolfbanan i Tyresö, banan är ganska bra dock skulle de behöva städa lite runt banan.
En fråga hur många poängs avdrag ska man ha när hunden tar bollen?
Förutom att någon sköt iväg bollen så hårt att de fick leta efter bollen i buskarna :)) En ledtråd det var inte jag.
  • livet

Likes

Comments