Som rubriken lyder så tänker jag börja blogga igen.

Bad er ställa frågor till en frågestund och jag har fått endel som räcker till ett inlägg.

Vad är dina mål för det kommande året?

-Jag vill utvecklas och bli en bättre ryttare och kanske också tävla lite om allt går bra med träning och det nu tills i vår.

Har du kvar Mange eller är han såld?

-Mange är kvar. För er som inte vet så har han varit ute till försäljning för sällskap/skogsmulle. Många har varit intresserade men lika många har varit oseriösa och han förtjänar allt bra,det bästa helt enkelt och eftersom att jag inte har bråttom att sälja honom så får han hänga med tills rätt hem dyker upp.


Kan du berätta lite om Floyd?

-Floyd är en häst som jag började rida i sommar lite,nu har det blivit mer och det är ju bara till min fördel att få rida en sån fin häst hihi. Förhoppningsvis ska vi hinna med att tävla också. Alltså är det inte jag som äger honom.


Kommer du att tävla Mange mer?

-Nej. Mange är pensionerad och lever livet som gubbe nu haha. Jag försöker att hålla igång honom endå genom skogsturer och promenader,det händer att han går dressyrpass ibland också.


Kan du börja med youtube? Skulle vara kul om du visade stallet eller filmade en dag i stallet tex.

-Njaeee. Bloggen och instagram får duga för stunden.

Tack för frågorna!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varför har jag ridit unghäst? Varför har jag ridit Wendy? Varför börjar jag ridskola igen? Vad händer riktigt?
Jo,imorgon börjar jag ridskola igen. Kommer gå där en gång i veckan nu så jag inte tappar allt för mycket eftersom Mange inte är återställd. Det var bra men något är det som spökar,veterinären kommer i mitten av september och i samma veva vaccineras han. Idag skoddes han och fick nya fina grejer,nytt dressyrträns,fårskinnsdamasker och en rosa grimma (rosa bandet) Mange behöver absolut varken mer träns eller grimmor men ett dressyrträns var välbehöverligt samt grimman var fin och 15% går till cancerfonden. Köp en du med! Wendy har jag fått motionera nu efter betet,det är inte jag som äger henne utan det är Emilia min kompis. Wendy är en D-ponny som jag klickade med direkt,alltså sååå fin i all hantering. Hade hon varit till salu hade jag inte tvekat!

Ikväll provred jag alltså Grus för andra gången,red honom i somras men då klickade vi inte. Nu har både han och jag gjort framsteg och först och främst så vill jag berätta att Mange har lärt mig ALLT sen förra provridningen. Min fina fina läromästare..Grus är fortfarande ganska grön men otroligt pigg! Mycket fart i den ponnyn,jätte fin i hoppningen. Red inte dressyr idag utan hoppade,tror dressyr blir nästa provridning. Det ÄR hoppning jag tänker satsa på fullt ut men utan dressyr,kommer man ingen stans. Jag är mycket intresserad av Grus och han är en ponny med stoooor pontential. Maria och (Frida?!) red in honom och utbildade honom själv och de har gjort ett grymt jobb med honom. Vi får se hur det blir.
😎

Stay tuned!

Likes

Comments