Header

Precis städar klart mitt rum, det behövdes verkligen haha. Nu är garderoben i ordning och man kan se golvet. Bra. Måste dock köpa en större garderob haha, eller så ska jag övertala mamma och pappa att jag kan få deras walk in closet, och renovera den haha. Nu får mina kläder precis plats och jag tror nästan en hylla håller på att ramla ihop pågrund av vikten.. så mamma och pappa, snälla ;)

Idag blir det sen ridning, mamma kommer hem form jobbet senare idag och jag kan inte ta mig till stallet utan henne då pappa också jobbar sent. Det är såå halt och kallt så glöm att jag tar moppen eller går liksom. Unqiue ska få sig ett riktigt jobbigt pass om allt går som det ska. Ibland är hästarna inte på topp, precis som oss människor. Men planen är att galoppjobba samt ha ganska mycket krav på självbärigheten och bakbenen(de hör ju liksom ihop men ja).

Som ni kanske märker är jag inte i skolan idag. Missar provet vilket är jobbigt.. men gör två stycken på torsdag istället. Musik och samhällsekonomi, ekonomin är ju typ intressant... men musiken, usch. Gillar musik men är ingen större fan av varken klassisk musik eller musikhistoria ;)

Nu ska jag plugga troligtvis resten av dagen tills jag åker till stallet. Roligt liv har jag hahha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments