Igår var jag iväg med Saphira på hoppträning 😄 första gången vi åker en längre sträcka helt själv och nytt ridhus och nya hästar. Det är så skönt med en helt okomplicerad 5åring som bara tycker allt är kul.
Väldigt bra övningar som gjorde att man måste tänka till hur man rider och att man är still i handen och inte stör så mycket.
Igår vart det övningar med galoppbommar fram till räcke, travbommar fram till liten oxer och så avslutade vi med att träna på studs 😊 lilla damen var väldigt fundersam första gången när det kommer flera hinder i följd men sista gången gick det riktigt bra 😄

Tömkörde även Burre igår och han jobbade på riktigt fint 😄 kursen för Bo Jenå förra veckan gjorde verkligen susen och jag hoppas han kommer upp snart igen!!

Likes

Comments

Nu är det dags att sparka igång bloggen igen efter ett långt uppehåll. Har hänt mycket detta här våren och sommaren men det är inget jag vill ta upp här.

Det har rullat på bra med hästarna trots omständigheterna och nu ser jag fram emot lite hopp och terräng träningar för bästa Annethe och Aina. Ska även träna dressyr för Melanie :) härnäst blir det dressyrtävling på hemmaplan med Burre, Sirre och Khloé sen blir det någon pay and jump och den 22 augusti blir det en fälttävlan nere i Hofors. Har inte riktigt planerat resten av årets tävlingar men ska sätta mig ner och kolla. Ska även lägga upp mål för varje häst för resten av året.

Nu ska jag fortsätta göra lite nytta!
Likes

Comments


Har nog hittat en bloggportal som jag gillar och den verkar vara lätt att jobb med, går att uppdatera från mobilen och man kan lägga upp video utan att behöva uppgradera för en massa dyra pengar 😊 Har inte hunnit fixa till en header ännu men det kommer ska bara klura på hur den ska se ut först. Blir mer uppdatering ikväll för nu ska jag ut i stallet och motionera lite hästar och sen fixa till påskmiddagen så den är klar tills min sambo och hans kompis kommer hem från skoterturen 😊 Bjuder på en bild fr en terräng träning förra året nere på Runsten och deras fina bana för tränaren Magnus Gällerdal.

Kram på er!

Likes

Comments