Header

Alltså tror bestämt jag inte känt mig såhär arg, ledsen, stressad och ännu mer stressad samt nervös.
Jag kämpar en inre strid mellan min vilja och min nikotinberoende kropp. Igår, ja nu gjorde jag det.. Ja, jag fimpade för gott hoppas vi! Beror ju på om min vilja ger efter för kroppen och hjärnas dödskrampsvrål (NIIIIIKOOOOTIIIIIIIINNNNNNNN) efter nikotin. Dehär är inte lätt. Jag saknar mitt nikotin. Hjälphjälp.

Nej. Nu jäklar skall det vara slut på rökandet, ja, jag tycker om att röka men ingen mår ju herregud bra av tobak. Slut nu. (jag dör minst. Nu är det på slutraka, överlever inte) Huh. Tuggar ferbilt på tuggummit för att bli kvitt jag-vill-röka-känslan.

Annars, min blogg har lyst med sin tomhet, litee skuldkänslor kanske? Nope, har ju häst så who cares liksom? 😄 Njää men en del av min tid har gått åt att leta efter hästskor i hagen då Kalleponken tappat ena framskon, hovslagaren är i Spanien och jag tänker då rakt inte ta någon annan hovslagare än den jag litar på :3 *kinklås här jaa* Igår vart Hippospappren inskickade, Yppiieejayy :)
Sitter bara här och ser dum ut då jag borde städa som en lite överdriven turbo idiot på högvarv, min lilla mora kommer nämligen hit om typ 4 timmar :3 eller snarare 9 timmar men jag skall ju till kvällskiftet idag också :D

Har inga nya bilder men lär väl komma bara jag hittar kameran :3 Däremot stalkade jag igenom min hårdisk och kom över lite sommarbilden från minns ej när, men en dressyrtävling vid NURK hittade jag bilder från.. En varm sommar dag då jag och min f.d. klasskamrat och vän Gabbi (http://nouw.com/gabbi) bestämde oss för att fara och se på dressyr. Och lite övriga sommarbilder, jag menar snart sommar liksom, bor ju ändå i Finland!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments