Header

Idag, vänner och fiender, har jag blivit en fullständig kvinna! Jag har nämligen släppt loss den inre kvinnan inom mig och skaffat det viktigaste en kvinna kan ha. En handväska. Hittills har jag varit handväsklös och inte känt mig särskilt kvinnlig. Så på lördag skall jag och min handväska ut och svänga på stadens gator och bara vara feminina.
Sådär annars har jag hittat en ny stallplats åt lillen, vi flyttar på kommande onsdag. Spännande. Vi har packat och fixat saker inför flytten. I nya stallet har vi ridplan, hindermaterial, manege och lektionsstall som granne och uppvärmd sadelkammare (och tvättmaskin), stora hagar, fina ridvägar i terrängen, stor och fancy box, bra eko-hö och trevliga hästkompisar. Detta blir super känner jag,
Idag smög jag mig till staden på en kaffe, läkarbesök (måste ju besikta kroppen ibland), middag med vänner för att lite glömma kalla vädret och fönstershopping. Imorgon blir det hästaktivitet och så har jag lovat dogsen att vi skall till skogen på snöbollskrig.
Hopp svejs va tråkit de hä ble. Hejtå, provar va roli imoro iställi.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments