Header

Mitt blogginläggs rubrik beskriver livet just nu ganska bra på fyra ord. De senaste dagarna har jag fasat över den dag jag blir ensamboende då Snodd flyttar ut, men tagit mig i skinnet och möblerat så att stolsbenen bara flyger. det också för att utomhus är inte mänskligt att vistas. bor trots allt i mellersta Finland, landet av is, julgubben, tusen frusna sjöar och snö till takåsarna. Ja, glöm inte isbjörnarna som vandrar runt på gatorna.
Detta groteska väder medför att min kära Polo (även kallad blåbäret, nu skrotbäret) har tagit vintersemester och gått i ide. Den vägrar alltså starta. Så, nu har jag lånat en golf, Av modell finnländare kombinerat med isbjörn, golfen skräms ej av kyla och ynka - 35*C. Den här lånebilen.... den går som en dröm. Bokstavligen. Var är det tillåtet att gifta sig med een bil? Californien?
Över till blåbärsdelen. Kommer mina trogna läsare ihåg ett inlägg där jag högt prisar lyckan över att vara hundägare? Jo tack jag minns. Dock inte på vilka grunder jag prisade hundägande.
Idag, då jag kom hem och längtade efter en kopp varmt te och mys med mina hundar möttes jag av blåbär som invaderat min säng. Älskade hundarna hade hjälpt de stackars blåbären att transportera sig till mina fina, vita-lila randiga lakan och där brutalt mosat alla blåbär. Därtill hade dessa kreatur slafsat i sig mina nudlar, okokta. Nam.
Så om någon funderar på att skaffa en valp eller skräpforskare till hund, NEJ NEJ för God's sake, tänk på nudlarna och blåbären!

Här fick ni väldigt gulliga bilder av odågorna, självklart förstår jag att det inte kan lämnas sådär så nu kommer ca 38 bilder till.

 Lite mera söt Gary och golla Siggi, hur fint jag har det vid mitt matbord, vackra Bennäs, Heidi och Kalle och en bild av ett pågående projekt (bilden av damen i grön klänning).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments