Ja då har jag alltså bytt bloggportal och om ni undrar varför så har jag skrivit det i senaste inlägget. Ni hittar mig på lovisajons.horseworld.se så jaa hoppas att vi ses där ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan hörni!! Idag fick Rudi nya skor (ÄNTLIGEEEN!!) så idag red jag och Lovisa ut och klättrade i lite backar och så. Mer än så har typ inte hänt idag typ 😅Men aja.

Asså jag har tänkt på en sak rätt länge nu, jag har jättelänge velat testa en ny bloggportal och då hade jag tänkt horseworld.se. Men om jag skulle göra det då skulle jag ha lagt ner båda mina nouw bloggar och sen göra min blog g i lite samma stuk som Linn Strelin. Asså jag gillar hennes upplägg på bloggen och så så det hade nog inte varit helt fel tror jag.😉

Men aja vi lär väl ses nästa vecka säket men jag ska verkligenförsöka blogga lite mer men det är svårt. Men vi höres 😙

Likes

Comments

Hej på er!! Igår stog det tävling på schemat, min första L:B 1 tror jag iallafall. det gick väl sådär. Jag hade en bra känsla genom nästan hela programmet men det var en lite snål domare så jag fick bara 57,145% men jag är nöjd ändå.

Jag fick några missar, en när jag skulle fatta galopp andra gången då var han inte riktigt fram för skänkeln så den blev lite sen och sen så snubblade han till i den galoppen också men inget märkvärdigt.

Och på sista snett igenom i ökad trav så tappade jag stigbygeln och hade lite svårt att hitta tillbaka den men aja. Jag är nöjd för att det var första gången.

Likes

Comments

Hejsan på er! Idag så var det hopptävling borta på ridbanan här i Färnäs. Det var bara en liten klubbtävling typ som Amanda och Agnes arrangerade. Och idag var det våran dag kan jag nog säga. Felfri i clear rounden och vinst i klass 2 som var med omhoppning.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag hade en super känsla genom båda banorna förutom sista hindret i klass 1 då han hoppade ett språng tidigare än vad jag gjorde så vi vart lite i otakt men vi kom runt felfritt och det är det som räknas.😃

Min lilla pruttbubb var så trött på prisutdelningen att han höll på att somna😚

Likes

Comments

Hej på er!! Igår så red jag en lektion för Camilla och jäklars vad jobbigt det var. Jag ska och tävla i Insjön nästa helg och då så tycket jag att det passade bra med en duvning innan.

Men jag tränade på det som jag slarvar mest med, nämligen hörnpasseringar. Mamma och många andra tycker att jag slarvar väldigt mycket med dom så igår var ett ypperligt tillfälle att träna på dom. Då lärde Camilla mig att några steg innan hörnet ska man tänka öppna, så man ställer hästens hals inåt och går på tre spår ungefär. Och Rudi han vet hur man latar sig så det vart så jäkla drygt för jag är inte van att rida så.

Efter det så tränade vi volter. 10 meters volter i trav och 15 i galopp och då skulle jag få honom att verkligen slappna av i innersidan för då fick jag till ställningen och volterna blev rundare.

Jag avslutade passet med lite jobb i riktigt låg form på långa tyglar och det kändes hur bra som helst. Jag är supernöjd med passet och jag kommer verkligen rida fler gånger för henne.😉

Likes

Comments

Hey you!! Asså dålig uppdatering från mig jag vet men jag har faktiskt en anledning. Det är nämligen så att jag har varit på fotbollscup över helgen och då har jag inte haft tid att blogga någonting överhuvud taget. Men men.

Okej men vad händer då?? Joo igår var jag ute och red med Lovisa för hon har Freja på bete hemma hos sig i en vecka. Så vi tillsammans igår och Freja var taggad till tusen haha.😉

Idag vet jag inte om jag hinner rida men jag hoppas det för jag ska köra in hö!! Mamma, pappa, Amanda och Arvid hade kört in två åkrar medans jag var borta men det gjorde inget för då slapp jag. Och nu kanske ni tänker "men vadå, köra in hö är väl inte jobbigt. Det är ju bara en traktor som gör jobbet." Men nej nu ska jag visa er hur vi kör hö.

​Det där var dock några år sedan men det är inte bara en traktor som jobbar.

Men iallafall, på lördag ska Amanda och Agnes ha en hopptävling borta på plan och den ska jag vara med på och så.

Men det är väl typ det som händer just nu så vi får väl höras någon annan gång!!😘

Likes

Comments

Nu är hindret som jag och Sanna byggde klart. Vi målade det grönt fast i ombre så det blev ljusare och ljusare in mot mitten.
Detta är resultatet och jag blev jättenöjd!!:D

Likes

Comments

Jag och Sanna började bygga på ett hinder idag. Dock började det regna när vi skulle måla det så vi ska fortsätta imorgon. Vi skulle också ha hoppat idag men dwt skulle vi också ha gjort på kvällen men såklart började det regna. Svensk sommar ni vet!!
Men ni får iallafall se hur hindret ser ut än så länge ;)
Och sen så testade vi att hoppa det :)Likes

Comments

Igår så red jag för Therese för första gången. Då ville hon bara se lite hur jag red och vad jag hade fär kontakt till Rudi och så. Vi gjorde alltså inte så speciellt mycket.

Först så red jag bara igenom honom i skritt, trav och galopp lite grann och hon gav mig lite tips om vad jag skulle tänka på och så.

Sen så gjorde vi en liten övning där jag skulle komma i trav och vända in på medellinjen och rida mellan två koner. Och mellan konerna skulle jag sakta av och skritta fram till två andra koner där jag skulle börja trava igen och så bytte jag varv så det blev som en åtta nästan. Men det gjorde vi för att hålla kvar honom i form i avsaktningarna och även för att behålla framåtbjudningen. Det blev lite stressigt i början men sen så sa hon verkligen åt mig att jag skulle slappna av och ta det lungt och då gick det bättre.
Sen gjorde jag även samma sak i galopp fast då saktade jag av till trav mellan konerna. Det vart också lite stressigt i början mendet böev bättre i slutet. :)

Likes

Comments

Det var meningen att jag skulle fotografera mded min systemkamera igår men den funherade inte så då knäppte jag bara lite kort med mobilen bara för att ni ska få se lote hur mitt träns ser ut!!;)
På dom två övre bilderna ser ni nosgrimman och på dom andra två pannbandet.
Likes

Comments