Vilt, Vin och Vänner

Vår överraskning för vår kära 50-åring, var en lagkväll med övernattning på Annes "Sommarställe". Vår utsikt var runt 200 hjortar som gick och betade i deras 30 ha stora hägn. Häftigt 👌! Stugan var så himla mysig och omgivningen även så. Allas fråga var -"Varför bor Ni inte här?"!

Trerätters, Vin, paketutdelning och en himla massa skratt.. Vi är ett fantastisk lag - 24K 😍. Resten av kvällen förblir Vår hemlighet 😉Galet trött så det blev en soft Lördag! Höjde ribban något för Simon och svampen håller sig i schack! Fabian är iväg med sina kompisar i Malmö hela helgen. Bor på hotell och kollar typ "VM" i nåt spelaktigt som är på Malmö Arena. Kul att sticka iväg sådär...Han börjar bli stor 😊! Felica kom på Lördagsmiddag... Fanny jobbade så det blev lite egentid med bara oss tre, inte så ofta det händer ❤!

Idag ska Jag och Simon markträna för Fanny men först ska Vi åka och titta på en femåring som Fanny ev. ska införa ett samarbete om.

Skulle behöva klippa Simon, får se om Jag hinner idag. Imorgon åker Jag ju till Stockholm på utbildning i tre dagar så hade varit skönt att få det gjort! Fanny rider Simon när Jag är iväg!

Ha en fin söndag ☀


Gillar

Kommentarer