Söndag

Redan tredje advent - en vecka kvar till Jul 🌟! OMG!! Ligger i soffan...red tidigt imorse, Noblesse har gått promenad Skönt att komma hem kl 10 och ha stall och ridning gjort. Idag är vädret fantastiskt... sol och klarblå himmel, -2 grader och vindstilla. Hade faktiskt varit mys med 30 cm snö.

Har beställt vintertäcke till Calle - Jag har ju inga saker till honom utan får skaffa efterhand. Just nu har han dubbla täcken men jag saknar hals... Ska klippa honom så fort jag får täcket - han ser ut som en björn just nu 😄.

Ridmässigt var det katastrof i morse - Calle var spänd och tittade på allt, jag kom inte åt honom, han var hal som en ål. Stödet på bettet fanns inte alls, vi snackade inte alls samma språk! Själv kändes det mest som jag halkade rundor i sadeln med skänkeln fladdrandes... sa till Fanny att jag inte kan rida - inser hur mycket jag behöver en tränare som kan hjälpa oss. Väl av sadeln så kommer den där kärleksfulla "buffen" och man tittar in i de snällasta mörka ögon ❤... en puss på mulen och allt är redan glömt 😍

I onsdags hade Fanny årets sista hoppträning - en privat lektion. De hoppade mest lite gymnastikövningar, i och med att säsongen är slut men höjde upp ett par hinder i slutet! Galet som de har vuxit ihop ❤. Snart har Noblesse varit hos oss i ett år, helt galet !!


Nästa år kommer Fanny inte rida i grupp utan hon kommer hoppa privat, varannan vecka. Fanny känner att hon själv får ut mer av privatlektion och så är det ju. Hon vill få full fokus på henne och Noblesse 👌.

Noblesse kommer skrittas, joggas, promeneras och lösgaloppas året ut... Första tävlingen är planerad i slutet av januari. Naturligtvis beroende på väder och vind ⛄💦

Ikväll ska vi på middag hos min mamma - ska bli mys...imorgon ny vecka och nedräkning inför julen 😏

Ha en fin söndag ❤

Gillar

Kommentarer