Soffhäng och Julfilmsmaraton!

När Juldagsmorgon glimmar....

När barnen var små så hade vi "Pyjamastvång" på Juldagen. Denna dag gick åt till att vara lediga fullt ut och bara umgås med varandra, bygga och leka med barnen och deras julklappar...se Disneyfilm och äta rester och massa godis. Vet att även hästarna fick se sin matte i stallet med pyjamas...en aningen ofräscht kanske men är det Juldagen så är det Juldagen ;). Inga måsten...viktigaste av allt!

Nu är barnen stora...inga julklappar att bygga eller leka med, datorerna går på högsta tryck inne på deras rum...Fabian med nya spel och blinkande ljusslingor för att få mer effekter på spelen...Fanny letandes efter noter för att spela med sin nya uculele varvandes med sin gitarr....båda iklädda i sina mjuka paket...Felica har flyttat hemifrån och myser på Juldagen med sin Robin (de kom ifs en vända till mamma & pappa för lite julkramar 😘) och denna Jul har vi inga hästar heller.

Nä, denna juldagen blev annorlunda men minst lika mysig på sitt sätt....inga måsten, för Mattias och mig blev det Soffhäng och Julfilmsmaraton 🎬 med sällskap av våra Stora barn varvandes emellanåt ❤Gillar

Kommentarer