Dröm

Gjorde bästa hoppträningen ever ikväll 🌟!! Hoppas så att Vi får behålla denna känslan genom tävlingen på lördag ✊!

Sån fin liten häst Jag har - Älskade Noblesse! Jag kan inte sluta älta och gräma mig över hennes begränsning! Va fan skulle Jag ut i skogen och göra den dagen?? Hon var stissig och gick på tårna! Varför var Jag inte smart och vände hem... väntade till en dag då hon var som vanligt! Varför var Jag så jädrans envis och skulle vinna över henne! Hade Jag gett mig så hade hon inte fått skadan... Då hode hon varit fräsch... 💔!

Så himla fin ikväll! Hon behövde bli lite glad efter några ledsamma dagar (Calvados flytt) och glad blev hon när hon fick hoppa! Jag fick lära mig ett nytt trix ikväll...hur en liten vinkling på "örat" kan påverka stödet på bettet och hur man känner bakbenen. Coolt 👌!

Blir irriterad på mig själv, varför Jag aldrig kan nöja mig! Varför måste Jag alltid sträva högre hela tiden? Varför kan Jag inte bara vara nöjd med att Noblesse inte kan hoppa högre - Att Vi två kan ha roligt på 1 meter...1,10?

Men, nu är det så här! Jag har alltid haft en dröm om att tävla 1,30... Det var därför Jag en gång sålde Maggie, efter hennes "begränsning".

Jag VET att många tänker att -"Hur kan hon ens tro att hon ska tävla 1,30"? Säkert några av Er som läser här! Säkert många utav de Jag känner i min omgivning!

Fick höra - "Du skulle ju tävla Dudde i 1,15 men strök dig när klassen började! Varför ska Du tävla 1,30 nu tänker Du"? Men helt ärligt!! Det var ju mina tävlingsnerver det handlade om!! Det är ju allmänt känt att Jag har slagits med de hur länge som helst!! Det var ju därför Jag slutade att tävla för några år sedan! Just för att Jag mådde så dåligt när tävlingarna närmade sig!! Inte för höjden med Dudde?? Jag tränade 1,30 på Dudde!!! Det handlar inte om höjden!

Visar det sig att mina nerver kommer börja spöka igen inför tävling...Då får Jag söka hjälp för det om det är det som krävs för att Jag ska nå mitt mål, att uppfylla MIN Dröm! Det är möjligt att Jag inte kommer nå mitt mål men Jag vill inte få MIN Dröm förstörd för att folk runtomkring inte tror på mig eller inte kan stötta mig! DE är de första människorna Jag måste "göra mig av" med!

Det finns väl ingen som kan bestiga Mount Everest om alla står nedanför och säger ett "Det där kommer Du aldrig att klara" "Dina förutsättningar är minimala" "Du är för feg" "Du är ju höjdrädd"...Möjligt att Jag är det! Men om Jag ska nå min dröm till varje pris så får Jag skaffa mig förutsättningarna till att Jag ska kunna klara det! Om inte Min tränare tror på mig, då får Jag byta tränare! MIN tränare tror på mig! Min familj tror på Mig och det viktigaste av allt.... JAG tror på MIG själv!!!

Sylve Söderstrand sa något jävligt vettigt i senaste podavsnittet utav Ridklubben:


För oss som står runtomkring så får Vi aldrig ta bort någons annans dröm för det är ju Din Dröm! Det Du vill! För även om Vi har begränsningar och inte kan förstå det så har inte Vi rätten att ta bort Din dröm för Vi vet ju inte vad Du kan göra!Gillar

Kommentarer