VEM ÄR JAG?

OM MIG
Efter mycket om och men så kommer nu här ett inlägg som handlar enbart om mig,

inlägget är till för alla nya läsare att få lära könna mer lite mera!


Så, Esther heter jag och är 16 år, bor för tillfället i Boden, Norrbotten tillsammans med min familj.

Jag fick upp hundintresset när jag var väldigt liten, men aldrig så att jag träna och höll på utan jag är uppväxt med hundar och fick lära mig hur hundar funkar i en stor flock, hundarnas beetende! vilket jag tycker är super intressant och lärorikt! Lära sig hur hundarna mår, vad deras kroppsspråk säger mm, jag är absolut inget proffs inom det men har lärt mig mycket genom mina år tillsamans med hundar och vill lära mig mer och mer hela tiden!


Min första egna hund är Sickan, våran nu familjehund som hela familjen tar ansvar för, han har aldrig varit intresserad av träning eller överhuvutaget lära sig nånting så han har mest varit sällskap men hänger mer än gärna med ut i skogen.

Harry, som är min alldeles egna hund har jag stora planer med! Vi ska träna upp oss tillsammans och pröva på lite olika sporter, det jag vill hålla på med är lydnad,viltspår och även pröva på agility,

Sen att vi ska bli en fantastiskt bra team utanför träningen är en självklarhet!

Är sjukt dålig på att skriva saker om mig själv men jag hoppas ni nu vet lite mer om mig och ni får jätte gärna ställa frågor om det är nånting ni är nyfikna på eller undrar :)


​instagram - teamharryswe

snapchat- morbergej 

facebook - Esther Morberg

mail- bloggesther@LIve 


Gillar

Kommentarer

lakritsnos
lakritsnos,
dreamteam👆🏼😍
nouw.com/lakritsnos