Vad har hänt sen sist?

Hej på er! Det här med bloggandet går inte så jätte bra för min del, MEN nu har jag fått tillbaka min dator från lagningen och kan nu börja blogga ifrån datorn istället för mobilen så förhoppningsvis kommer bloggsuget tillbaka nu!

Iallafall, Det har inte hänt så mycket sen sist jag skrev! Dagarna går fort, går skola till 14/15 varje dag så när jag kommer hem far jag och tränar Lydnad och sen går och lägger mig, Inte så jätte roligt att skriva om så kanske bra att jag inte bloggat nått ;)

Men träningen går framåt! Har väldigt lätt att köra den lättaste vägen för snabbast resultat vilket i slutändan inte blir bra! men på senaste har jag ändrat det och börjar komma ut ur min "comfort zone" , pröva på nya grejer och se vart de leder oss helt enkelt, Och är verkligen super glad att jag gjorde det för det är massa i träningen nu som börjar falla på plats tackvare att jag vågat pröva och vågat ta "den längre vägen" till resultat, 16 dagar kvar till tävling och det känns faktiskt riktigt bra, ska bli spännande att se hur det slutar dehär :DGillar

Kommentarer

linneaeriks
linneaeriks,
Så himla kul att det går så bra för er och tvivlar inte en sekund på att ni kommer komma långt!
nouw.com/linneaeriks
TEAMHARRY
TEAMHARRY,
tusen tack fina du! <3
nouw.com/teamharry
lakritsnos
lakritsnos,
Alltså ni!!!<3 och älskar din dimples!
nouw.com/lakritsnos
TEAMHARRY
TEAMHARRY,
men gulleee<33
nouw.com/teamharry