Säg hej till LD startklass Harry! ❤

TÄVLING

Hej på er!

Helgen har sprungit iväg och det är redan Måndag och jag sitter på skolan och väntar på första lektionen!

Jag tänkte dela med mig lite om hur helgen gått och vad som hänt, Dom flesta har nog redan sett på Instagram (Demonerna) eller på facebook men jag delar här med!

Lördag som ni redan vet så fick vi 169,5 poäng MEN känslan var inte den bästa, Jag hade det kämpigt med att få med han då han nosade en massa, fick avdrag från helheten då jag var tvungen att ta han i halsbandet för att kunna bryta han! Allt gick så fort så kändes som att jag aldrig hann "fånga" in han, Men vi fick uppflytt och jag var självklart nöjd över dagen,

Igår, Söndag

Vi gick in på plan, ställde upp och skulle börja, Hinner knappt gå nån meter så flyger Harry iväg i världens fart och är jätte busig,  Fick in han i fot igen och körde på och efter de där glädje skuttet så log jag igenom hela tävlingen, Han var GLAD! Han hade attityd och hade kul! Vilket han ALDRIG varit på dom senaste två tävlingarna och speciellt inte i frittföljet! Lite små missar här och där, dåliga ingångar och segt liggande i fjärren (varför lägga sig i en pöl undrar Harry😋 )
Vi fick 171,5 poäng och uppflytt, Och för första gången en pallplats! Andra placering av 8 ekipage!
Förstår ni, Vår tredje tävling och vi avslutar startklassen på absolut bästa sätt! För mig är det riktigt stort! Att jag för 1 år sedan inte ens visste va Lydnad är och nu har vi precis fått toppen poäng varje tävling! 🙌

Inte nog med det så känns de som att efter denna helg så känner jag min hund bättre, Vet inte vad de är men det känns som att vi har kommit varandra närmare efter denna helg, Vi känns som ett team nu! Och det gör mig nog allra gladast!

Ser framemot att lägga startklassen bakom oss och fokusera på klass 1 😍 Ska bli riktigt kul! 🙏🏆

Gillar

Kommentarer