när allt känns skit..

Det känns som att vår träning verkligen gått bajs varje gång senaste veckan!
Kan inte sätta ord på vad det är som inte känns rätt men vi är inte på samma planet!

Det känns som att vi inte utvecklas och stått still i träningen hela sommaren!
vilket känns super tråkigt, Just nu känns de som att jag bara vill ta en paus från lydnaden ett tag och försöka hitta felen och vad jag ska göra för att få till dehär! otroligt tråkigt men att stå still i träningen i 2/3 månader är inte kul, Så ska tänka efter nu vad det är jag vill göra! dessa gånger man önskar man hade nån att bolla sina idéer med!
Oavsett vad älskar jag han och kommer alltid göra de! ❤ Vi får köra viltspår och upplet helt enkelt!

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Planera och utvärdera era pass i detalj ett tag och följ det punkt och pricka så kanske det är lättare att se exakt vad som inte fungerade och varför! Men såklart det är segt, men det går över. Tar man en paus brukar polletten trilla ner. Annars har du väl Emelie att bolla med..? Filma så mycket Av passen, belöningstekniker och metoder som möjligt och titta kritiskt! Vad gör du? Hur svarar hunden på det du gör osv osv!
lakritsnos
lakritsnos,
Tycker Karin kom med väldigt kloka tips, annars är en paus helt och hållet från lydnaden aldrig fel, så som du säger kan ni köra upplet, viltspår och annat istället ett tag. Jag tror på er!
nouw.com/lakritsnos
Julia,
Helt naturligt med svackor! Det blir ofta så när man har kommit en bit. I början går det ofta spikrakt uppåt på ett annat sätt, då märker man mer när hunden har lärt sig något från pass till pass - just eftersom att allt är så nytt. När hunden sedan kan många moment, blir det ju naturligt lite stiltje, eller kan iaf upplevas så, i utvecklingen. Om du förstår vad jag menar? 😊
juliaochhugo.blogg.se