Min numera KLASS TVÅ HUND 😍

LYDNAD, TÄVLING

I Fredags for jag och Emelie upp till Överkalix för att spendera natten i min stuga för att sen pĂ„ Lördagen tĂ€vla!

PĂ„ Lördagen vaknade vi vid 8 tiden och starta dagen med en promenad i skogen med hundarna och sen vid 11 packade vi ihop oss och drog ivĂ€g till Överkalix Brukshundklubb!

Upprop klockan 12,  Ont i magen och nervösare Ă€n nĂ„nsin kĂ€ndes det som!
Dom ropa upp mitt namn och jag vart.. NUMMER ETT!! Pulsen höjdes och vart Ànnu mer nervös!

Tillslut var de vÄr tur, Tog ut han och rasta och lekte upp han! Tidigare har jag kört lite fot och sÄnt men senaste har jag bara lekt med han och tycker det kÀnns mycket bÀttre!!

TL ropade upp oss och vi gick in, SĂ„ fort vi kom in pĂ„ plan slĂ€ppte allt, Nervositet bara försvann och detta kan ha varit vĂ„r absoluta bĂ€sta tĂ€vling! Jag tyckte jag fick med han suuper bra mellan momenten, Lite smĂ„missar ibland men poĂ€ngen rĂ€ckte till första pris OCH första placering 🏆

SÄ summan av Kardemumman... Det gick sÄ galet jÀkla bra!! Jag Àr sÄ stolt över mig sjÀlv som överhuvudtaget vÄgade ut pÄ plan och köra!

Och bara att fria följet fick 8,5 och rutan 9,5 poĂ€ng Ă€r ju för bra för att vara sant!! lite svammel i stĂ€llande under marsch dĂ„ det vart fel kommenderat sĂ„ tror bĂ„de jag och Harry vart lite förvirrande men det löste sig ju bra Ă€ndĂ„, och sen tyckte han apporten var vÀÀÀldigt Ă€cklig, SĂ„ trĂ€na med andra apporter för vi trĂ€na pĂ„ 👍

Nu laddar vi batterierna nĂ„gra veckor sen Ă€r det dags för att börja trĂ€na in momenten för klass 2 😍🙌

Gillar

Kommentarer

lakritsnos
lakritsnos,
SJUKA Àr ni! <33
nouw.com/lakritsnos
BorderBosse
BorderBosse,
Stort Grattis till er!! 😃
nouw.com/borderbosse