Han med ett stort H

LYDNAD, MINA TANKAR OCH ÅSIKTER

Hej på er!

dålig uppdatering här som vanligt men ska försöka bättra mig 😅

Iallafall, Har just nu höstlov och veckan har bokstavligen flugit iväg för det är redan Fredag i morgon! Jag har tränat, tagit sov morgon, varit ute på mysiga skogspromenader och umgåts med familjen och Emelie!

Träningen då, Jo han har ju nu några månader kommit in i värsta tonårsåldern så han får som "slint i skallen" ibland och blir jävlig och blir helt fast i dofter, MEN jag har äntligen lärt mig lite hur han funkar och vet vilka knappar jag ska trycka på för att få tillbaka honom!

Det jag tycker är viktigaste i träning generellt är relationen mellan hund och förare!
Jag drömmer om att en vacker dag ska vi kunna gå in på en plan och det enda jag och han tänker på är varandra! Mitt mål med Harry är att vi en dag ska göra det! Att vi ska kunna gå in på plan tillsammans och det är bara VI , Och just nu känns de som ett mål vi kommer nå! Om jag tittar tillbaka bara detta år, Hur mycket jag slitit med denna hund, I vintras kunde han inte ens vara lös när vi körde apportering för han stack, Han tog koner och stack, Andra hundar och människor som störning var lönlöst för då vart han fast, Så att vi kommit såhär långt är för mig helt otroligt!! vill man nånting tillräckligt då kommer det ske!  Så nu är det full fokus på att få den där känslan och relationen jag vill ha mellan oss två! 😊

Gillar

Kommentarer