Äntligen helg

Hallå på er! Äntligen Fredag och helg!! Veckan har varit lång och jobbig (skolmässigt) Så har längtat efter denna helg något enormt! Helgens planer är att imorgon eller idag försöka köra igenom hela klass 1 för att se vars det brister och vad som behövs tränas mer på inför tävlingen! Så ska försöka flörta till mig Emelies hjälp!

Men nu till det jag behöver eran "hjälp" med, Vad vill ni läsa på bloggen? För just nu känns de som att jag bara skriver ointressanta inlägg som ingen ändå läser, Har ni några "ösnkemål" på vad ni vill jag ska blogga om?

Vill ni att jag skriver som jag gjort dom andra tävlingarna typ ett inlägg varje kväll eller varje vecka för att berätta hur veckans /dagens träning gått och hur det känns inför tävlingen eller är det helt ointressant?

Vad vill ni läsa om? vill ni ha mer bilder i inläggen? Ni får jätte gärna kommentera vad ni tycker och vad ni skulle vilja läsa om här på min blogg.


Trevlig helg på er!

foto.- Emelie Jansson

Gillar

Kommentarer

linneaeriks
linneaeriks,
Träningar, roliga saker ni hittar på, eran vardag, det mesta med andra ord! ;D
nouw.com/linneaeriks
amandassofi
amandassofi,
lakritsnos
lakritsnos,
Vill också läsa om allt! Er vardag, era träningar, dina träningsplaner, mål, framsteg etc., tävlingar, foton, tankar. You name it.
nouw.com/lakritsnos