Som ni kanske märkt om ni är vän med mig på fb eller följer mig på instagram så har jag nu bytt bloggportal!

Så in och läs den,

https://demonerna.weebly.com/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godkväll!

Helgen har flugit iväg och det är redan Söndag!

I Fredags efter skolan for jag och tränade lite snabbt med Emelie och sen hade vi bara mys framför tvn resten av kvällen! Fick även mitt paket från Jami! Hur har jag kunnat leva utan antiglid koppel? ÄLSKAR dom!!


I Lördags starta vi dagen med Lydnad och sen for vi iväg till min mormor för att fira hennes födelsedag och det var super mysigt!

Och idag har vi tillbringat dagen tillsammans med Emelie och Astro. började med lite lydnad med fokus på ff, och sen fick jag träna Astro lite då Emelie är sjuk! efter det tog vi en promenad och sen for vi hem till henne och åt middag och såg film, en riktig mysdag med andra ord. Nu ligger vi i sängen och ser film och ska strax sova då det är skola imorgon!

Likes

Comments

Veckan har gått så himla fort!
Vi har mestadels bara varit ute på mysiga promenader i det fina vädret, Tränat lite Lydnad och umgåts med Emelie och Astro.

Det har ju hunnit bli November och bestämt att ha lite vila från Lydnaden November ut, Bara köra vittring och fjärr inomhus men annars blir det bara att ta tag i vardagen! Sen i December då jävlar kör vi igång igen och då har vi även en inomhuslokal att träna i så det ska bli riktigt bra!! 😊

Likes

Comments

LYDNAD, MINA TANKAR OCH ÅSIKTER

Hej på er!

dålig uppdatering här som vanligt men ska försöka bättra mig 😅

Iallafall, Har just nu höstlov och veckan har bokstavligen flugit iväg för det är redan Fredag i morgon! Jag har tränat, tagit sov morgon, varit ute på mysiga skogspromenader och umgåts med familjen och Emelie!

Träningen då, Jo han har ju nu några månader kommit in i värsta tonårsåldern så han får som "slint i skallen" ibland och blir jävlig och blir helt fast i dofter, MEN jag har äntligen lärt mig lite hur han funkar och vet vilka knappar jag ska trycka på för att få tillbaka honom!

Det jag tycker är viktigaste i träning generellt är relationen mellan hund och förare!
Jag drömmer om att en vacker dag ska vi kunna gå in på en plan och det enda jag och han tänker på är varandra! Mitt mål med Harry är att vi en dag ska göra det! Att vi ska kunna gå in på plan tillsammans och det är bara VI , Och just nu känns de som ett mål vi kommer nå! Om jag tittar tillbaka bara detta år, Hur mycket jag slitit med denna hund, I vintras kunde han inte ens vara lös när vi körde apportering för han stack, Han tog koner och stack, Andra hundar och människor som störning var lönlöst för då vart han fast, Så att vi kommit såhär långt är för mig helt otroligt!! vill man nånting tillräckligt då kommer det ske!  Så nu är det full fokus på att få den där känslan och relationen jag vill ha mellan oss två! 😊

Likes

Comments

I brist på annat att skriva om så tänkte jag dela med mig utav mål  jag hoppas på att vi/ jag  ska nå under 2018!

Bli startklara för klass 2

ta körkort

köpa en bil

börja spåra viltspår på riktigt, Förhoppningsvis har jag körkort då så jag kan ta mig iväg till olika skogar

Vara klara för ett anslagsprov i viltspår


Likes

Comments

Igår efter skolan for jag och Emelie till Luleå för att jag hade hyrt två timmars träningshall i födelsedagspresent till Emelie!
Fokushallen är en ny träningshall i Luleå och den var super fin! stor och bra underlag.

Harry har inte fått träna på 6 dagar så han var som en tickande bomb! riktigt rolig att träna med!

Jag har bestämt mig för att träna i lugn och ro nu till klass 2!
Så just nu är det mycket detaljpill i moment han kan men som inte ser helt perfekta ut! Så nu är det fokus på bättre gripanderna i apporteringen, snabbade ställande och sättande i marsch, Och även påbörjat läggande under marsch, Han har lätt för att "smyga" några steg och sen lägga sig så nu vill jag att han ska tänka bakåt, funkar faktiskt riktigt bra 👍

Ska även ta tag i fjärren och vittringen men de är nog dom två moment som kommer ta allra längst tid!

Likes

Comments