TACK alla! Nu är vi på väg!

Nu har vi påbörjat färden mot Felicias största äventyr i livet, SM i Vetlanda. Det är absolut inget vi hade räknat med i år och vi är lite överrumplade av allt. En dröm bara att ha möjligheten att vara med och vi åker med vetskapen att allt är väldigt nytt för oss, så erfarenheter är det vi kommer att ha som den största vinsten från denna resa. Ingenting skulle dock ha varit möjligt om vi inte hade en MASSA människor som har hjälpt oss på vägen och jag tänker därför skriva ett långt och personligt TACK från djupet av mitt hjärta till er alla! Jag hoppas verkligen att jag inte glömmer någon, utan att alla är med! Här är dessa personer:

Cia Tenggren Frykman - tack för din proffsiga, uppmuntrande och samtidigt ärliga coaching både kring vardag och tävling och för att du fixar och trixar så att vi kommer väl förberedda (utifrån de förutsättningar vi har i år) till Vetlanda!

Mamma/mormor, Alli Huovinen, Felicias ständiga och största sponsor, vår restaurang, barnvakt, kattvakt, ja allt! Varken vardag eller tävling skulle vara möjlig utan dig och ”farsan”/morfar. Dina osjälviska uppoffringar betyder allt!

Annika, Lars och Alma Lövgren - alltid redo att ställa upp, skoning med kort varsel, diskussioner kring broddar, erfarenheter, you name it!

Anna Wiklund och Kajsa Östlin som tar hand om Fern under Vetlandavistelsen, samt alla våra stallkamrater som finns där och ställer upp när vi far omkring på meetings m.m.

Helena Lantz - en räddare i nöden som oerhört generöst steppar in och lånar ut bil när det upptäcks i sista stund att Klas och Gunillas bil inte klarar färd till Vetlanda.

Lotta Odström - proffsig guidening i foderdjungeln inför SM, vilket har gjort en märkbar skillnad hos Rosie.

Karin Wedin - klok människa som ledde in oss i rätt tänk kring hö och en massa annat!

Lilian Axelsson, Malin Hedlund, Kjell-Arne och Gunnarsson - alla engagerade i att lösa den livsviktiga höfrågan åt oss för Vetlandavistelsen.

Annika Bäremo och Östanå camping som löste boendefrågan i Vetlanda!

Gaby Young Shing-Pettersson och Evelina Bengtsson som fixade redan inför Strömsholm att Felicia fick lite erfarenheter kring att hoppa på gräs.

Patrik Gullberg - valet av broddar hade blivit mycket svårare utan engagerade funderingar kring vad som blir bäst!

Guggi som la grunden till hela Felicias ridning och som alltid ställer upp när vi vill träna lite extra!

Föreningen Bollnäs Sportryttare - mycket stöd inför lag-SM på Strömsholm, men som ger ringar på vattnet inför Felicias fortsatta, individuella SM också.

Anders, Sonja och Ingemar Lundh m.fl. ur Lundh-familjen för trix och fix med Ella.

Klas och Gunilla Forsgren. Att vi överhuvudtaget har en ponny som Rosie är tack vare er. Långfärder till tävlingar som Vännäs och Vetlanda skulle inte vara möjliga utan att ni ställer upp och kör, då jag, Felicias mamma, inte klarar det i dagsläget.

Nillas salong som också är med och sponsrar Felicia.

Sist, men inte minst, hade inte Marie Eliases och Johan Wetterskog hittat Rosie åt oss och genom sitt kunnande gjort denna matchning, så skulle inte detta äventyr över huvudtaget ha varit möjligt!Gillar

Kommentarer

Emma
,
Hej! Jag är fotograf och har tänkt vara en dag i helgen på PONNY SM i Vetlanda. På grund av den nya lagen så får jag inte fotografera någon utan tillstånd från den personen. Om du är intresserad så får du gärna kolla in min Instagram sida @eo_foto och du får gärna tipsa andra om du vill 😊 mvh Emma
TeamFeliciaForsgren
TeamFeliciaForsgren,
Du får jättegärna ta bilder på mig och Rosie! 😊/Felicia
nouw.com/teamfeliciaforsgren
isabellelundstrom
isabellelundstrom,
Bra blogg, kolla gärna in min! 😊
nouw.com/isabellelundstrom
TeamFeliciaForsgren
TeamFeliciaForsgren,
Tack så mycket! 😊 Ja, jag ska kika in! 👍🏻
nouw.com/teamfeliciaforsgren
Minna,
Farmor (Felicias mormor) är den bästa restaurangen!! 😍
nouw.com/minnahuovinen
TeamFeliciaForsgren
TeamFeliciaForsgren,
Japp, eller hur?! 😋👌🏻
nouw.com/teamfeliciaforsgren