Madeleine Diamant

Schabrak: Activ Mineral Luva: HG Stigbyglar: Ophena

Godmorgon! Jag vet att vädret är något jag nämner allt för ofta, men som fotograf är detta våran favoritämne.. Men satan så kallt det är idag! Kylan tog direkt på ansiktet när jag gick ut för att släppa ut hästarna, runt +2 grader har jag för mig? Jag vet en häst som kommer vara pigg ikväll under ridpasset.. Loppan blir så pigg på hösten / vintern när kylan är framme, så vi får se om min magkänsla stämmer. Hon får gärna sköta sig nu fram till tävlingarna är över ;)

Det blev faktiskt ingen ridning för mig igår, kom hem och hade noll energi. Blev lite longering och massage istället, vissa fall brukar energin komma tillbaka när jag väl börjar pyssla i stallet, men inte igår. Hatar sådana dagar men Loppan dör inte för lite lugnare dagar heller, man får se det så!

/Madeleine

Gillar

Kommentarer

Veckans övning

Missade helt att det var min tur igår att stå för veckans övning! Ber om utsökt för det och istället får ni den på en måndag ;)

Den jag tänker tipsa om är "The Bow", som ni ser på bilden ovan. Du behöver 6 bommar och sedan har du så många olika vägar du kan rida! Denna är riktigt rolig och det är svårt att "bara fastna på en volt" i.o.m att du har så många olika saker att rida. Detta instagramkonto lägger upp många typer av träningstips, så behöver du inspiration så tycker jag att du ska kika in EQUISPIRE.CO.UK på Instagram!

​/Madeleine

Gillar

Kommentarer

Madeleine Diamant

Gud nu är det verkligen inte varmt ute länge, som tur var fick vi otroligt fin väder under lördagens fotografering! Riktigt fint höstväder och bilderna blev såå bra! Jag har hunit redigera några få, men resterande får vänta tills min nya dator har kommit. Ser så fram emot att kunna jobba på ordentligt igen, min laptop har börjat säga sitt så det var verkligen dags för en ny.

Idag verkar min jobbdag bli rätt kort, en fotografering är gjord och nu ska bilderna skickas sedan har jag slutat. Blir perfekt, så man hinner rida ut innan mörkret faller. Loppan fick hoppa lite lätt på ridbanan igår, mest så att jag kunde fokusera på min egna sits. Två räcken på en åttvolt, hindren på ca 1m och sedan rullade vi runt där. Varierade volternas storlekar och fokuserade på en jämn rytm i galoppen. Inga problem, råkade sätta mig fel några få gånger så vi hamnade i fel galopp. Men nu när han galopperar mer framåt så byter hon mycket lättare av sig själv. Problem solved tydligen, känns skönt!

Här en en av bilderna jag fotade på Julia och Sir Dee, hur fina är de inte!

/Madeleine

Gillar

Kommentarer