Sara - Starta eget

Godkväll på er! Hoppas att eran helg har varit bra själv har jag försökt att tagit igen lite sömn som jag inte har fått eller jag har inte kunnat sova. Igår bestämde jag mig för att gå och lägga mig tidigt så jag sov i över TOLV TIMMAR så skönt så nu mår jag mycket bättre och känner mig piggare.

Måndag och ny vecka och nya möjligheter. Bloggen har nu stått stilla i några dagar men jag har inte haft något att blogga om. Jag har ju som sagt i ett annat inlägg inte mått sådär jättebra har sovit dåligt men igår kväll gick jag och la mig TIDIGT har allt så sovit i över TOLV TIMMAR inatt och de har verkligen varit skönt att få sova längre och at ha kunnat somna.
Dagen idag har gått till att kolla lite runt på olika sider för att starta eget, har en lite vision om att starta eget där jag tar in antingen unghästar eller travare och skolar om. Men jag vet att arbetsmarknaden är väldigt tuff och de är mycket slit men kul, hoppas jag. Ni som som läser detta och vet någon som har eget företa inom detta ni an väll skriva till mig på min mail eller här i kommentaren så kan jag ta kontakt med er och se hur ni jobbar med ert. De skulle vara jättekul och få höra hur ni har gått till väga och så.

Till helgen händer de lite. Ska få ha Leila i helgen efter snart 2 månader utan ha sett prinsessan ska jag äntligen få träffa och rida henne igen.

Gillar

Kommentarer