Sara - Arbetsförmedlingen

Har varit på Arbetsförmedlingen hela eftermiddagen för att välja en ny aktivitet och jag hade med mig ett perfekt stöd som kunde hjälpa mig med de som jag vill ha sagt. Så ännu ett möte kommer de att bli snart och ifrån där kommer jag att se om de blir studier men mest praktiskt arbete eftersom jag inte är teoretisk lagd kan man väll säga.


Hej på er alla! Hoppas att allt är bra med er? Men mig är de bra har fått tillbaka lite gnista till att söka jobb och att få mig ut på utbildning eventuellt. Men jag hoppas på att allt går som de ska och att jag ska börja min nya utbildning nu i januari. 2018 ska bli en ny start på mitt nya liv, ska börja ta tag i saker som jag bara har skjutit undan som detta med en ny utbildning och framför allt KÖRKORTET ska jag fixa under 2018. Jag tror att jag ska ha de som mål att fixa de när jag fyller 22år.
Men nog om de jag ska ju ha Leila i helgen och jag ska även få ha henne imorn så kul att få rida min bruna springare igen.
Men jag kommer att få sjukt mycket träningsvärk haha men jag är glad över att jag få chansen att rida henne igen då jag red igång henne till gymnasiet och att hon var sjukt fin när jag lämnade över henne. Så imorn kommer jag nog hålla mig inne i ridhuset och sen avskrittning ute runt åsen kanske om de inte hinner bli mörkt.

I helger blir de också mycket ridning ska ju ha henne i helgen och då blir de bara ute om vädret tillåter de får hoppas att de blir fint väder.


Gillar

Kommentarer