Gästbloggning

Hej!
Fick förfrågan om att gästblogga här och såklart ville jag det!
Har aldrig gästbloggat förut,men någon gång ska väl vara den första.

Jag heter Felicia och är en tjej på 13 år.Är född 1999 så fyller 14 i Sommar.
Bloggar egentligen på http://skackkorsning.blogg.se/ och ni får gärna kika in där och lämna en kommentar eller två!

Finns också på http://dayviews.com och där heter jag "Marwinstjej" !
Min blogg,eller ja,mitt liv handlar om hästar för det mesta.Även våra två katter,kompisar och så älskar jag att fota! Fotar nästan alltid med "min" (familjens) Canon Eos 600D.

Det var lite om mig,nu tänkte jag börja själva inlägget.
----------
Jag kanske inte har någon fantastisk resa som får er att önska att ni var jag eller nåt sånt.Ni kanske inte tycker det är speciellt alls.Men för mig betyder det allt.
Den här resan jag ska berätta om nu började den 30 April 2011.För nästan 2 år sen.
Jag vet inte riktigt varför vi skaffade häst,men jag är så otroligt glad att vi gjorde det.Har aldrig ångrat det för en sekund.Mamma har alltid velat ha häst,min lillasyster med.Jag gillade mer hästar när jag gick på ridskola i 8-9 årsåldern.Men sen åkte vi och provred en ponny.Denna ponnyn heter Marwin.Och ja..sen var vi fast helt enkelt! Som tur var fick vi köpa honom och ett tag senare var han på väg hem till oss..
Jag kunde inte riktigt förstå det - ponnyn i hagen tillhörde OSS!
Jag blev mer och mer hästintresserad och idag kan jag inte förstå vad mitt liv var utan dom!
Och som sagt var vi kanske inte världens mest hästkunniga familj,och jag var inte världens bästa ryttare.Men - träning ger färdighet! Kan bara säga en sak; Om det är någonting man lär sig på så är det att ha egen häst,verkligen.Inom ridningen är jag så att säga "självlärd" och det där lät alldeles för självsäkert haha..för det jag menar är att jag inte tränar för någon tränare.Jag ska inte skryta för duktig vill jag då inte kalla mig!

I era ögon är vi kanske inte duktiga.Kanske inte finast.Men för mig är denna ponnyn vackrast i hela världen,det allra finaste jag har.Åh,nu kommer snart lyckotårar...bara för att jag aldrig kan beskriva riktig lycka.Då kommer nästan tårar!
Tillbaka till ämnet,jag tycker vi har utvecklats otroligt på denna tiden.Från att bli ledd i grimskaft,inte hittat knapparna alls och vara ovan i sadeln - har jag nu utvecklats.
MED ponnyn har jag utvecklats.
"Jag har alltid vetat vägen,men du har hjälpt mig att gå."

En sak vet jag.Jag kommer aldrig kunna tacka Marwin nog! Han har hjälpt mig med så mycket,hoppas det blir mååånga år till!
-------------------
Det var lite om oss.Tack för att jag fick gästblogga här!

"A horse without a rider is still a horse.But a rider without a horse is only a human."

Kram på er! Om ni undrar något är det bara att kommentera på mim blogg.Bilderna i detta inlägget är ganska nya,julbilden i December och resten denna månaden!
/Felicia
 
 

Gillar

Kommentarer